Annonse

PREMIERE PÅ «KJENDISMØDRE»

God kveld i stuggu, verdens beste gjeng! I kveld er det omsider tid for premiere på «Kjendismødre» … Ventetiden er over, og endelig begynner ditt nye favorittprogram å rulle på skjermen, hehe! Få med deg fine og sterke historier på TV3 klokken 22.30, eller ved å klikke på play under her!

I den aller første episoden får dere bl.a se våre første reaksjoner etter at brevet fra barnevernet dukket opp i posten… Jeg prøvde å tøyse det bort – saken ble jo henlagt da den ble sett på som fullstendig grunnløs, men innerst inne var jeg redd… Aldri før har jeg vært så redd for at det kjæreste jeg har skal bli tatt fra meg. Den følelsen er uten tvil den vondeste jeg noen sinne har kjent på! Tenk at vi grunnet kostholdet vårt, blir innrapportert til barnevernet?

Jeg blir så sint. Sint på denne damen i Ålesund som har misbrukt barnevernets dyrebare ressurser på denne måten. Tenk hvor mange barn som faktisk er avhengig av barnevernets fulle oppmerksomhet, og så må de bruke tid på å behandle denne saken, som går på at vi har valgt bort kjøtt fra kosten!? Det er ikke til å fatte og begripe!

Mer av dette i kveldens episode…

Love you all ♥

Annonse