Annonse

PRESSEDAG @ STORHEIL

Hei igjen, skjønninger ♥

Wææææ, jeg har fått meg kontor. Hahah, nå har jeg virkelig blitt en voksen frøken, så på mandag skal jeg gå i gang med å freshe opp de 15 sjarmerende kvadratmeterne som skal bli en arena for kreativitet og inspirerende påfunn. Jeg skal male veggene knall rosa, få inn planter, bilder på veggene, og selvfølgelig kolleksjonen når den lander i Norge. Pokker så GØY! Nå skjer det ting her, og det kan vi søren meg like.  

Jeg var jo som dere vet på pressevisning hos de skjønne jentene på Storheil Agenturer i går, og der har de søren meg mye fint å se på. Litt mer seriøse klær enn hva jeg vanligvis velger å gå for, men jeg fant selvfølgelig noen favoritter som forhåpentligvis kan bli en del av garderoben min. Hehe. Slike sammenkomster hos flinke mennesker som også har blitt gode venner, er bare så vanvittig hyggelig. Skravlingen går i ett over en kopp kaffe og annet godt, i tillegg til at man tar en titt på freshe produkter. Perfekt!

Her er noen snaps fra gårsdagen…

Nå har jeg kastet innpå lunsjen, og skal ut i enda et møte om en liten time. Hektisk fredag sa du? I aller høyeste grad, så denne kvelden skal nytes på sofaen med noe godt på tallerkenen. 

Hva skal dere i kveld da, snupper? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse