Annonse

PRETTINESS OVERLOAD

Kaffe, levende lys, macen på fanget og Bonanza på TV’n..

Dette er min lørdagsmorgen så langt som kombineres med en haug av ubeskrivelig herlige bilder som jeg ønsker å dele med dere.. Åh! Som dere skjønner er jeg omsider i form til å oppholde meg i etasjen over, og nå kan jeg til og med nyte morgenkaffen uten at det klikker i vinkel for halsen. FOR en følelse! Jeg trodde aldri jeg skulle bli kvitt de forbanna streptokokkene, men nå er jeg virkelig på rett vei. Det gjør meg såå glad, og når man er sååå glad som jeg er nå, er det ingen ting som er finere enn å gjenspeile følelsene sine i form av happy bilder som er så skjønne at smilet garantert kommer snikende. 

Utenfor regner det.. Det er så grått og trist, så grått at det nesten er brunt, og når de sprelske høstfargene har tatt farvel er Oslo ikke noe annet enn betong og asfalt. Det er noe av det jeg savner med Bergen.. Ingen by kan måle seg med den, den har sjarm og personlighet.. Til og med på de mørkeste regnværsdager, og drømmen er faktisk å flytte tilbake en gang i fremtiden.. Rett inn i barndomshjemmet mitt med den store hagen, sånn at jeg kan leke gartner og plante nydelige blomster til enhver årstid, akkurat slik som morfar var så flink til.. Some day ♥

I mellomtiden får jeg glede meg over det her.. Så mye feelgood, eller hva?

JA.. Jeg har så cravings på donuts, haha! 

Donuts er faktisk LIVET, på lik linje som kollasj og kaffe, og bare TENK hvor deilig denne morgenstunden hadde vært med en donut i tillegg til det jeg nevnte i blogginnleggets første setning. Yummyyyyy!

Hvordan har dere det så langt på denne deilige lørdagen? 

Kkærleik ♥

Annonse