Annonse

PRETTY LITTLE SOMETHING

Good morning, superstars ♥

Har dere sovet godt? 

Jeg har hatt en av de nettene hvor du våkner sånn cirka hver eneste time av kaotiske drømmer, som gjør det nærmest umulig å få sove igjen. Denne natten så jeg på klokken både tre, fire, halv fem, fem, seks OG halv syv før den begynte å plinge som en gal klokken syv, men da var jeg så trøtt at jeg ble nødt til å bli liggende en time ekstra. Møkkanatt!

Jeg finnes ikke uthvilt, starten på dagen har egentlig bare vært skikkelig rævva, så derfor ble jeg helt nødt til å finne noen vakre og inspirerende bilder å se på, som kan få meg i godt humør. Sånne bilder som det her hjelper ALLTID på humøret og dagsformen, og jeg drømmer meg bort i vakre ting og omgivelser. Dessuten var det på høy tid å komme med en kollasj, siden kollasj er LIVET, og siden det er altfor lenge siden jeg har lekt meg med et moodboard som dette.


Er det ikke vakkert? 

Hvis ikke det her bringer frem et smil på leppen, så vet ikke jeg!

Jeg skal om ikke lenge komme meg utover til mamsen og Fokus for å hjelpe litt til i heimen, før jeg skal tilbake til Oslo og sitte i juryen i Clarion Hotels’ store talentjakt. Dette er en artig måte å finne nye medarbeidere på, og jeg synes det er superspennende å kunne få lov til å bli med på å heie frem de aller beste kandidatene etter endt audition. GØY!

Hvordan behandler tirsdagen dere så langt, darlings? ♥

Annonse