Annonse

PRETTY LITTLE THINGS FOR BREAKFAST

God morgen ♥

Vi ligger visst en time foran dere, noe jeg ikke skjønte før vi hadde vært her i noen timer, haha. Vi har likevel sovet helt til for litt siden, noe som er altfor lenge når man befinner seg i en spennende by som vi ønsker å se mest mulig av på kortest mulig tid.

I dag er det riktignok et kraftig snøvær utenfor som gjør det litt utfordrende å dra på sightseeing.. Det er så vidt vi klarer å se hva som foregår utenfor vinduet, men vi satser på at dette gir seg etterhvert. I morgen er det heldigvis meldt strålende sol, så da skal kameraet virkelig få kjørt seg. Yey!

Dennis var så trøtt i går, så etter middag stakk jeg på shopping alene mens D-boy sov som en stein. Kanskje like greit, for sånn shopping jeg var på i går setter ingen mann noe særlig pris på.

Dere vet sånn shopping når man skal prøve nesten alt som befinner seg i butikken, sant? Sånn shopping var jeg på, og jeg tror jeg stod i prøverommet på New Yorker i over en time. Haha! Stakkars Dennis om han hadde vært med.. Da hadde han forlatt meg i butikken etter ti minutter. Han er vanligvis veldig tålmodig, men når jeg kan bruke bort i mot en halvtime på å velge dét mobilcoveret eller det andre, nei da skjønner jeg at han ser på meg som håpløs. 

Mye av det som ble med meg hjem i går var skjønne små ting som gjør meg glad.. Sånn som denne donuten og cupcaken som man kan ha smykker i f.eks. og selvfølgelig coveret til iPhonen som man har lyst til å spise. Det ser jo ut som pastellfarget perlesukker for pokker. Yummyyyy!

Alright.. 

Nå må jeg gjøre meg klar, og så skal vi ut på oppdagelsesferd. Skravles senere, skjønne venner, og folkens? I morgen vil det ikke lenger være mulig å stemme på meg i Vixen Blog Awards, så jeg blir ekstremt happy om du legger igjen en stemme om du føler jeg fortjener det, før fristen går ut. Wæææ, jeg er så spent!

Stor god klem til dere fra oss her i Tallinn ♥

        

   

Annonse