Annonse

PRETTY PASTELS

Hei og hopp og hurra for lillelørdag ♥

Helgen nærmer seg med stormskritt, og dette sier jeg hver eneste onsdag tror jeg. Haha.. Forutsigbar blogg sa du? Jeeeez! Belinda sa så fint til meg da hun bodde her litt i forrige uke, at jeg hver mandag starter innlegget mitt med noe sånt som «faen ta deg mandag«, og jeg alltid avslutter arbeidsuken med «freeeeeedaaaaaaag«. Hahahah, da måtte vi le, for det er jo helt korrekt.

Hjelpes så lett det er å se seg fullstendig blind på eget blogginnhold, og det er jaggu ikke enkelt å variere teksten. Jeg gjør jo som regel det samme.. Våkner opp, fyrer på kaffemaskinen, for så å sette meg ved spisebordet, se ut i luften, tenke over hvilken dag vi har kommet til i uken, og deretter meddele at jeg vet hvilken dag det er. Heheh.. Så tragisk!! LOL!

I dag tok jeg bilder av onsdagsmorgenen som bestod av jordbæryoghurt, mummiservise, noen magasiner, friske blomster og rosa tøfler. Slike elementer i én og samma smørje må man jo bare som blogger knipse noen bilder av, så i dag starter dagen med et cutness overload-innlegg. Søtt!

Og de tøflene ass.. En av favorittgavene under juletreet som holder meg god og varm på beina nå som det er så altfor kaldt.

Jeg har ikke hentet ovnen heller..  Det ble visst for langt å gå de 20 meterne ned i boden, så det sier jo litt om hvor lat jeg er som person. Heller fryse seg ihjel enn å bruke noen minutter på å hente en ovn, på lik linke som at jeg heller risikerer å brekke ryggen av for tung last fra bilen og inn i leiligheten, enn å gå to ganger. Jeg går ALDRI to ganger! Det skjer bare ikke…

Hehe, noen som kjenner seg igjen?

Nå skal jeg gå i gang med innspilling av en ny runde med svar på spørsmålene, men så tenker jeg litt på om det hadde vært gøyere om Dennis faktisk stilte spørsmålene til meg og at jeg deretter svarer på dem? Kunne det gjort det hele litt mer spennende? for det er jo noe gørrkjedelig over å se meg skravle i nesten 15 minutter på en video uten innslag.. Kan ikke dere komme med en tilbakemelding på dette, fininger? 

Talk later babes, I LOVE YOU, og dere? Håper dere stemmer som pokker på meg i kategorien «Folkets Favoritt».. Så sant dere mener jeg fortjener det, selvfølgelig.. Herreguuud så stas det hadde vært å stikke av med seieren to år på rad.. Det hadde søren meg vært helt forbanna rått, wææææ ♥

KJØSS

Alright..

Vi er ikke helt ferdig, men teksten under her er til dere som ikke føler seg ferdig med dette fotballfrue-kaoset. Er dere ferdige må dere slutte å lese her, for nå kommer litt til da jeg har fått en del kommentarer fra lesere som ønsker en tilbakemelding og litt mer kjøtt på beinet. Jeg siterer en av dem: 

«Tilbake til hovedforskjellen mellom dere. Hun legger ut bilder av seg selv hver dag, mens du nesten aldri gjør det. Hos deg går det mest i fargesprakende kollasjer, ikke noe galt i deg, men det utgjør en vesentlig forskjell. Caroline er mye mer sårbar for kritikk når hun legger ut bilder av seg selv. Når du aldri gjør det er det en mindre ting å kritisere deg for. Bloggen din er så fargerik, reiseglad og klesfokusert at det egentlig er lite å kritisere for. Derfor kjære Kristin mener jeg, du må gjerne være uenig, i at du ska slutte å uttale deg smålig om andre mennesker. Jeg håper så inderlig at du tar det jeg skriver seriøst og skriver noe om hva du syntes. At du åpner deg opp uten å overdrive. At du rett og slett tenker over det vi skriver, i stedet for å skrive lange innlegg om hvor kjipe folk er som ikke tar kritikk.»

Enig! Caroline er mye mer sårbar for kritikk da hun legger flere bilder ut av seg selv, og tro meg.. Hadde jeg hatt en mann som var hjemme og kunne bidra med fotohjelp, hadde jeg også vist så mye som mulig av både den freshe Kristin, men også den trøtte zombien som ikke har freshet seg opp for dagen, haha! Kritikken må man faktisk tåle uansett hvor mye eller lite man gir av seg selv.. Det er en del av jobben!

Som jeg har sagt tidligere, er all tilbakemelding fra dere gull verdt. Jeg elsker å høre fra dere, og jeg synes det er kjempeflott å motta konstruktiv  kritikk, og at vi kan diskutere sammen. Det er godt å dele sine meninger, og det er godt å være litt uenig noen ganger. I innlegget jeg skrev på mandag har jeg møtt både dem som er enig med meg og dem som er uenig. Kjempeflott! Denne saken har jo tatt fullstendig av, og da er man garantert å høre mange ulike meninger. Jeg burde kanskje ikke skrive noe mer om dette, men jeg føler ikke at vi er helt ferdig, noe vi blir etter disse avsnittene. Jeg tror mange har kommet over det hele noe som er fint, jeg ønsker bare å gi noen mer utfyllende svar til dere som søker dette, da jeg ser at dere ønsker litt mer kjøtt på beinet.

Først og fremst.. Jeg ser at enkelte av dere påstår at jeg bruker denne saken for å komme opp og frem.. Mener dere dette, kjenner dere verken meg eller bloggen min. Dette handler absolutt ikke om noen ekstra klikk, dette handler om å gi konstruktiv kritikk som på alle måter er berettiget. Det er viktig å ikke blande hetsing med konstruktiv kritikk da dette er to vidt forskjellige ting, men er man ikke nøytral i saken og holder med den ene eller andre siden, er det vanskelig å være reflektert i slike situasjoner. 

Selv mener jeg at jeg skriver et reflektert innlegg her. Et ærlig innlegg hvor jeg deler mine meninger. Jeg snakker alltid rett fra leveren, jeg deler alltid mine meninger om ulike saker, og hvorfor jeg ikke skal få lov til å uttale meg om denne kan jeg ikke forstå. Mine lesere har ønsket å høre min mening, og ettersom jeg ble nedringt av media for å en uttalelse om saken, synes jeg det var på sin plass med et eget innlegg her på bloggen, i tillegg til mine kommentarer i ulike nettaviser. Mine lesere skal få det de ønsker uten at noen skal henges ut, og Fotballfrue henges ikke ut her.. Som jeg skriver, så heier jeg på henne.. Hun er råflink og en flott jente, men det som har skjedd er ikke bra!

Noen av dere legger til at jeg burde holde meg for god for å legge ut dette innlegget «av respekt for yrket mitt».. Nettopp.. Av respekt for yrket mitt, så må jeg få lov til å forsvare det. Caroline har den største bloggen i landet og er en forretningskvinne av de sjeldne som man aldri skulle tro kunne finne på noe lureri. Hvilke signaler sender da denne avsløringen ut til både befolkningen men også til annonsørene? Hvor mange bloggere som prøver å være seriøse og gjøre blogg til levebrød, tror du ikke kommer til å bli sett på med en skepsis i diverse forhandlinger fremover? Å leve av blogg er ikke enkelt. Pengene blir ikke kastet etter deg, og økonomien kunne ikke vært mer uforutsigbar. Det som gjør annonse på blogg attraktivt er troverdigheten som ligger bak. Bloggere som er seriøse skriver ikke om produkter de ikke kan stå inne for. Troverdigheten er alt, men etter denne uheldige hendelsen, tror jeg at veldig mange lesere kommer til å miste litt troverdighet på en generell basis. Det er synd!

Jeg støtter Caroline, det mener jeg virkelig. Hun fortjener å ha det bra, hun er jo bare et menneske som har gjort en grov feil, og det er mennesklig å feile, MEN.. jeg kan ikke backe det som har skjedd. Flere her i kommentarfeltet skriver at hetsen LK har forsvart er såpass drøy at vi alle ville gjort det samme, men kjære dere.. Når fyren går til angrep på noe så uskyldig som en hyggelig kommentar med en konstruktiv kritisk undertone vedrørende en treningsøvelse som har blitt gjort feil, nei da handler det ikke om å beskytte familien lenger. Da handler det om å vinne diskusjoner! «Du burde hatt en kule i panna» eller «Er du helt mentalt tilbakestående» er ikke akkurat kommentarer som burde blitt publisert av Carolines mann. Sånn sier man bare ikke, og at dette er blitt sagt i affekt forklarer ingenting. Jeg kan ikke forstå hvorfor drapstrusselen fra LK kan forsvares av noen, uansett hvilken kommentar han leste som fikk han til å skrive dette. Det er så langt fra ok som det kan få blitt!! LK søkte på toppen av det hele opp en venninne av en venninne på Facebook etter hun skrev en motsigende kommentar i et blogginnlegg, og sporet LK la igjen i innboksen var, «Du er faen meg helt forbanna dum i hodet». Helt seriøst.. Man kan ikke backe en sånn oppførsel! 

Ingen fortjener å bli hetset, INGEN, men her har jo også Fotballfrue og mannen blitt til nett-troll og hetset sine lesere. Hva gir dem en større rett enn nett-trollene til å hetse og slenge med leppen? Caroline har alltid bedt leserne sine om å skille bloggen fra henne som privatperson, men ved hver eneste anledning hun møter motstand går hun rett i offerrollen som privatperson. Både henne og LK må kunne klare å skille kritikken som retter seg mot dem som privatpersoner og den kritikken som retter seg mot foretaket. 

Caroline skriver et tårevått innlegg om at dette bare er en blogg og at hun bare ønsker å gjøre det hun elsker aller høyest.. Feil.. Dette er faktisk ikke bare en blogg, men en kommersiell millionbedrift som omsatte for langt over 2 millioner kroner i 2013, takket være leserne. Når det da kommer frem at mye av det som har blitt vist på bloggen er juks og manipulering, kan vi faktisk se på dette som svindel. Det som også er så synd, er jo at det ikke har kommet et innlegg om verken retusjering eller kommenarjuks fra ekteparet sin side FØR de ble tatt med buksene nede. Hadde de ikke blitt fersket, så hadde kanskje både retusjeringen og kommentarjuksingen pågått fremdeles, og det skremmer meg. Å utgi seg for å være lege, for deretter å komme med råd og faktisk «fakta» til leserne som deler en mening i kommentarfeltet er helt uhørt. Snakk om å gi fingern til en mangeårig og ikke minst krevende legeutdannelse! 

I tillegg lurer jeg på hvor det blir av det virkelige unnskyldningen, for selv om Caroline driver en profesjonell mediebedrift med stor inntjening og vesentlig gjennomslagskraft, imøtegår hun fortsatt all mediekritikk som en privatperson. Både henne og mannen skriver at de er så lei seg, at de ikke spiser eller sover, og at de har det så vondt, men at ingenting skal knekke dem. En skikkelig «unnskyld, vi dreit på draget, vær så snill å tilgi oss» har vi ikke sett snurten av.. Vi har bare sett at de er klar over at det som har skjedd er uheldig, men at dette skjedde på grunn av det ene og det andre. Noen ganger må man bare legge seg fullstendig flat og komme men en skikkelig unnskylding som leserne faktisk kjøper, fremfor å gjemme seg bak et blogginnlegg av følelser. Hvorfor ikke bare imøtegå kritikken som den ansvarlige medieaktøren hun burde være, og stille opp til et intervju for å gi noen skikkelige svar?

Vi bloggere med tusenvis av lesere har et enormt stort ansvar, og et av de største ansvarene etter min mening er å ikke føre leserne sine bak lyset, være ærlig, og å være et godt forbilde med gode verdier. Vi føler alle på presset! Presset kan føles like stort for en med 5.000 lesere som en med 100.000, men mye av presset man føler på er det man selv som oppfordrer til. I Caroline sitt tilfelle f.eks. så har hun satt en viss standard på bloggen sin. Den er polert så til de grader, akkurat slik livet hennes fremstår. Jeg synes forferdelig synd på både henne og hele familien. Det må være grisetøft å gå gjennom konstant netthets, og at veldig mange har deg under lupen og følger med til enhver tid. Det er alltid noen som er ute etter å ta henne, men når hun hele tiden fremstår som perfekt, kan nok dette virke svært provoserende for mange. Hos de aller fleste er ikke livet en dans på roser, og enkelte blir dermed veldig engasjert i å finne en sannhet. Bare tenk på hvor mange som leser denne bloggen og som ser opp til Fotballfrue. Det har man selvfølgelig all grunn til å gjøre, for damen er jo på mange måter et forbilde, men den siste tiden har leserne blitt lurt på mange måter! 

Jeg vil også legge til at jeg synes det er helt utrolig at noen i det hele tatt har tid til å snoke og snike såpass i Berg Eriksens blogg, men samtidig er det jo gjort noen uheldige funn den siste tiden, og når funnene er såpass på kanten.. Såpass på kanten at det som har skjedd er stikk i strid med loven, da er det noe som må komme frem i lyset. 

Sånn.. Da var vi ferdig med den saken!

Stor klem til dere, og takk igjen for et viktig engasjement.

Annonse