Annonse

PROSJEKT BARNEROM

70 dager igjen! Og hva vet jeg – det kan jo være han kommer før tiden ♥ En av mine nærmeste venninner fødte 3 uker før termin, og det er jo ikke helt unormalt. Så at det er på tide å komme i gang med barnerommet, er det virkelig ingen tvil om, haha.

Nå skal han jo sove inne hos oss en god stund, men vi trenger å få på plass kommoder og stellebord. Vi har så lite bad, så der vil det være umulig å oppbevare babyting – derfor er det ekstra rommet gull verdt. Og når vi først skal få på plass nye møbler, kan vi jo like så greit gjøre rommet superhyggelig og fresht. Mini skal få byens kuleste barnerom, og jeg kribler i hele kroppen etter å komme i gang.

I går kjøpte vi inn maling til både vegger og gulv. Dennis tar seg av gulvet, siden denne malingen visst nok inneholder kjemikalier som gravide damer ikke skal puste inn. Veggene blir derimot mitt prosjekt, og jeg elsker fargen vi har valgt. Den passer perfekt til den råkule MARVEL-tapeten som skal opp på den ene veggen. Både Dennis og jeg digger MARVEL, så nå gjenstår det å se om lille kompis er like begeistret for Hulken, Wolverine og Captain America som oss, haha. Hva vet jeg… Det kan jo være han blir mer begeistret for prinsesser når han blir eldre? Da får vi i så fall bytte ut tapeten når den tid kommer.

Tenk at han bor inni her da!? Det er så surrealistisk å ha et lite menneske boende inni magen sin. På fredag var vi på ultralyd og fikk et tydelig bilde av hvordan han ser ut. Selv om han hadde både føtter og hender foran ansiktet store deler av undersøkelsen, klarte jordmoren likevel å knipse et skikkelig fint bilde av han. Hun kunne fortelle at han hadde masse hår!!! Herregud så gøy! Hvor langt det er går ikke an å se, men hun kunne se hårstrå rundt hele hodet. Og så har han arvet kløften i haken etter meg… Stor stas!

Hva synes dere? Blir dette litt kult eller?

Dette rommet kommer til å bli mitt favorittrom i leiligheten, merker jeg. Den skjønne vuggen skal flytte ned i stuen slik at vi har en seng til han i rommet vi tilbringer mest tid, nå i starten. Og så må vi jo få på plass en sprinkelseng på barnerommet etterhvert. Det finnes en haug av senger på Finn, så jeg tenker at det blir seng herfra. I går kjøpte vi også babydyne og sengetøy, og selv om vi fortsatt mangler en haug av ting, ser vi nå lyset i enden av tunnelen, haha. Det viktigste er jo uansett oss som foreldre, masse kjærlighet, noen bodyer og bleier ♥ Alt det andre haster ikke!

Gratulerer med morsdagen til alle dere fantastiske mødre der ute, forresten! Håper dere blir vartet opp litt ekstra i dag, og at dagen blir fylt med kjærlighet ♥ Nå skal jeg snart gå i gang med å bake skillingsboller som vi skal ta med ut til mamma og Jon. Gleder oss til å tilbringe søndagen med dem!

Annonse