Annonse

PROSJEKT OPPUSSING: GANG

//Annonse: Malingen er sponset

Happy onsdag, skjønnheter. Prosjekt oppussing fortsetter her i heimen, og det er visst sånn at man aldri blir helt ferdig når man eier egen leilighet. Det dukker stadig opp nye påfunn og idéer, og før man vet ordet av det, har man havnet i en endeløs fase bestående av nye strøk med maling, og nye fargevalg. Nå er vel kanskje ordet «oppussing» å ta litt hardt i – jeg gjør ikke annet enn å male, men det er likevel ikke mye som skal til for å få følelsen av å komme inn i et helt nytt rom.

Denne gangen er det gangen som har fått seg en liten runde med malekosten. Vi har en god del maling igjen etter vi malte soverommet, og siden vi begge eeeelsker denne fargen; Mystical Paris fra Nordsjø, har vi like så greit invitert den inn i både stue – og nå i gangen.

Tidligere var veggen malt i en litt knæsj mintgrønn farge, men denne krasjet litt med de nye vibbene i første etasje. Den blå er så mye mer riktig, og det kommer til å bli så fint når jeg får på plass et nytt gulvteppe og en litt annerledes garderobeløsning. At forandring fryder er det virkelig ingen tvil om – spesielt kjekt er det å forandre litt nå som våren endelig er her. Etter en altfor lang vinter, er det virkelig oppmuntrende å kline til med vårrengjøring og kanskje noen nye strøk med maling!

Så… Sent i går kveld gikk jeg i gang med første strøk, og det andre strøket gikk jeg løs på i morges, akkompagnert av en sterk kopp kaffe. Jeg ser jo også på disse bildene at jeg har klart å tråkke i malingen, og spre den rundt i gangen. Great! Er det ikke typisk? Hvordan kan det ha seg at man alltid søler maling, uansett hvor forsiktig man er? Om det så er på gulv, på seg selv, eller på klærene? Alltid!!!

Nå blir det frokost, og innspilling av frokostpraten. Eller formiddagspraten, som det blir i dag, haha. Vi har mye å snakke om, så det er bare til å glede seg ♥

Har dere en fin start på dagen, rockeboller?

Annonse