Annonse

PROSJEKT: FÅ ORDEN I GARDEROBEN!

//I samarbeid med Elfa

Hei igjen, mine fine!

Det begynner å nærme seg et helt år siden vi overtok vår fantastiske leilighet her på Løkka. Tenk det, et helt år! Det er faktisk ganske sjukt.

Jeg glemmer aldri hvor kaotisk alt var da vi flyttet inn. Jeg møtte jo veggen på toppen av det hele, og alt var bare rot. Vi skulle ut og reise bare en uke etter overtakelse, og det var rett og slett en stor utfordring å skulle få plass til alt. Vi var helt avhengig av noen smarte og praktiske løsninger, og vår reddende engel skulle vise seg å være Elfa! Takk gud for Elfa, sier jeg bare…

Så oppgitt som dette var jeg på denne tiden i fjor. Da satt jeg i et knøttlite skap og bare…

IMG_0206

En del inspo til spennende walk in-løsninger ble delt her på bloggen, og etter en del research var det ingen tvil om at en garderobe fra Elfa ville være midt i blinken hjemme hos oss. Jeg tok kontakt med dem, og sammen skreddersydde vi en genial løsning til vårt lille rom i gangen.

Jeg har enda ikke vist dere så mye av vårt fantastiske lille walk-in, og nå er det vel på høy tid, er det ikke vel? Jeg vet jo at flere av dere er supergiret på å se hvordan det faktisk ble til slutt, og under her får dere en bitteliten smakebit. Jeg valgte jo en knallgul farge til veggene som dessverre ksulle vise seg å bli altfor knæsj, haha. Jeg får nesten vondt i hodet av å være der inne, så nå skal hele rommet males før jeg viser enda flere bilder. Det er jo det som er så genialt med Elfa – at systemet enkelt kan hektes ned sånn at man kan male på nytt, om man gikk på en liten smell i forkant av monteringen, hehe.

PicMonkey Image

Se den forskjellen da… Tenk at man har plass til såpass mye i et så lite rom!? Helt rått! Dere skjønner nok hva jeg mener med den rosa fargen, så nå kribler det i hele kroppen etter å komme i gang med malingen. Herregud som jeg gleder meg til å vise flere detaljer og garderoben i sin helhet.

I dag ønsker Elfa og jeg å gi noe helt FAB til dere fantastiske lesere, som snuser litt på nye garderobemuligheter i hjemmet. Kanskje dere er midt i en flytteprosess eller et oppussingsprosjekt? I så fall har jeg følgende gladmelding til dere…

Helt frem til 31. august får altså alle dere hele 45% rabatt på innredning og hele 31% rabatt på skyvedører ved å ta i bruk rabattkoden: ELFA816www.bygghjemme.no!!! Er ikke det helt RÅTT? Dette er ikke noe pinglerabatt, men et solid avslag som kommer godt med i jakten på den perfekte garderoben.

Så blir det litt mindre av bekymringer som dette…

IMG_0199

Leo Flower Sweat fra StyleConnection HER

… Og litt mer ro i sjelen og system i rotet!!

For enda mer inspirasjon til gode og ikke minst praktiske løsninger, sjekk ut Elfabloggen HER.

Nå skal jeg bort i sjappen for å fikse et par ting, så da sees vi litt senere, lovelies ♥

Annonse