Annonse

PROSJEKT SPISEBORD

Og der var det mandag igjen, gitt. Den første skikkelige mandagen i 2019! Føles det bra? Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for å være helt ærlig, haha. Men så vet dere hvilket forhold jeg har til disse mandagene… Jeg kan ikke skryte på meg å være mandagens største fan!

Det som derimot gir meg masse livsgnist og motivasjon, er tanken på et nytt DIY-prosjekt. Slikt blir jeg så giret av, så i dag skal jeg ut og jakte etter de perfekte materialene. Jeg har nemlig planer om å lage et spisebord, og oppi hodet mitt er dette en enkel oppgave som kan gjøres på 1-2-3. Om det faktisk er realiteten vil tiden vise, men jeg tror jeg skal få det til!

Jeg nevnte vel kanskje at det nydelige spillbordet som vi har arvet – og som vi bruker som spisebord i dag, dessverre er litt for lite. Vi er helt nødt til å ha litt mer plass å boltre oss på når middagen serveres – for ikke å snakke om når vi inviterer folk på middagsbesøk. De hyggelige samtalene oppstår rundt spisebordet, så vi ønsker å skape en liten sone i cribben hvor vi ønsker å tilbringe masse tid med gode venner. Can’t wait!

Så… Nå tar vi turen innom Maxbo og andre steder som selger de materialene vi trenger. Jeg er jo på jakt etter noe med vintage/rustikk look, og aller helst skulle jeg hatt sånne planker som er gamle og preget av vær og vind. Hvor får man fatt i noe sånt mon tro? Benbukker har de jo på IKEA, så nå krysser jeg fingrene for at vi får det til. Eller at jeg får det til… Det er nemlig jeg som er mest handy i denne familien, hahaha!

Sees senere, fininger ♥

Annonse