Annonse

PUG LIFE

Alooohaaa ♥

Jeg hadde visst enda et litt sommerlig outfit på minnebrikken, så her får dere mer av sol og sommer. Åh.. Bare tær, bare ben, sand mellom tærene og solen rett i fleisen. Det er søren meg livet, og det er så godt at solen også skinner her i Oslo. Varmt er det riktignok ikke, så de som snakket om nesten 20 varmegrader har nok sett på et termometer som har stått i solsteiken, haha!

Søndag.. Oslo.. Bah! Jeg vet ikke helt hva som er galt med meg i dag, men jeg har en sånn urolig og ekkel følelse i kroppen. Jeg føler meg ikke tilfreds liksom, men åååjaaaa.. Selvsagt.. Jeg er jo hungover! LOL.. Det kom jeg på nå.. For vi koste oss jo med litt vin på flyturen hjem i natt, som resulterte i at vi, HOLD FAST, glemte laptopen til Dennis på Gardermoen. HVA FAEN ER GALT MED OSS? Først det der tusenkroners-krydderet, og nå laptopen? Vi er litt usikker på hvem av oss vi egentlig kan skylde på, men at jeg var ubrukelig i går er i hvert fall sikkert.. Det er liksom noe som skjer når du er så trøtt at du holder på å sovne, og samtidig mixer dette med et par småflasker rødvin. Her snakker vi en sjukt dårlig kombo, haha!

Så.. Nå sitter jeg i telefonen med hittegodsen på Gardermoen for å finne tilbake til denne laptopen, som vi forhåpentligvis ser igjen før i morgen. Kanskje vi finner dette krydderet i samme slengen? Haha! For et par.. Udugelige jævler!

Overall fra Urban // Tee fra Bik Bok // Snapback fra New Era // Bag – Pug Life fra StyleConnection HER // Solbriller fra Ray-Ban HER

Jeg kom meg aldri bort på Bunnpris forresten, så den frokosten fikk vi Dolly til å levere til oss! En stor pizza som søndagens første måltid er jo noe å rope hurra for, så nå er vi mett og slapp her vi ligger på sofaen. Supernatural har snurret på TV’n i hele dag, og denne sløve søndagen er visst ikke så ille likevel. Jeg har jo også verdens beste selskap ved min side, i tillegg til dere ♥ Og dere er faktisk det beste selskapet en kan ha!

Fortell meg litt om helgen da, darlings.. Har dere hatt det fint?

SMASK


Annonse