Annonse

PURPLE ANIMAL

Folkens…

Se for dere at dere sitter i bilen… At dere kjører gjennom ørkenen mens solen er på vei ned bak fjellene, og at dere plutselig, helt plutselig får øye på noen sinnsyke lys i det fjerne… Dere fortsetter å kjøre, og vips… You´re in fuckings Vegas, babyyyy!! 

Hell yeah, vi er i Vegas for pokker, og har akkurat sjekket inn i TIDENES fresheste suite på Palms Hotel. Den er så stor at jeg ikke kan høre Stine når hun snakker til meg fra et av de tre badene vi har her i «leiligheten», mens jeg sitter i loungen. Jada… Vi har en egen lounge skjønner dere, og nå er det faktisk lov til å være bittelitt stoka. En haug av bilder fra hvor vi bor er straks på vei, men før den tid tenkte jeg bare å vise dere noen outfit-bilder fra gårsdagen… 


Snapback fra New Era // skjørt og ringer fra H&M // sweat vest fra Flat Top // leopard Converse kjøpt i San Diego // denimjakke fra Urban // armbånd fra Nelly // klokke fra Nixon // topp fra Bershka // genser fra Choies (her) // neglelakk fra OPI i fargen «Purple With A Purpose»

Nå skal vi ta fullstendig knekken på hele Las Vegas, og jeg vet at denne helgen kommer til å bli minnerik og MAGISK! 

Stay tuned for sprudlende updates ♥

Annonse