Annonse

Q&A OF THE WEEK

Åhåj..

Nå har vi akkurat krasjet sofa nummer to på denne litt for aktive søndagen.. Vi er ute hos mamsen og Jon, og har akkurat fått i oss en dannet lunsj på Strand Restaurant. Menyen bestod av alt annet enn hangover-mat, og selvom den torsken på en seng av ett eller annet fancy smakte utmerket, var det helt feil dagen derpå, haha. En koselig stund ble det i hvert fall – med «farmor», «onkel» og «tante». Jeg plasserer dem i anførselstegn da dette er Jon sin familie, som har blitt litt min også. Herlig!!

Det er på tide med et svar på ukens spørsmål, og en gjenganger som jeg tenkte å kicke i gang hele mitt nye prosjekt med, er hvordan jeg ser for meg at bryllupet mitt skal være. Flere av dere lurer på om jeg har en idé om hvordan kjolen min skal se ut, hvordan bryllupet skal være, og om jeg ser for meg at det blir noe bryllup i det hele tatt, haha. Og for å si det sånn.. Det blir et bryllup, så enkelt er det bare! Mannen jeg skal gifte meg med har jeg funnet, så nå gjenstår det bare å se om han frir til meg eller ikke! Jeg er SÅ klar for denne dagen, og selvom det sikkert blir lenge til enda, ser jeg klart og tydelig for meg hvordan jeg vil at både kjole og bryllup skal være!

Jeg har egentlig alltid trodd at jeg ønsker et tradisjonelt bryllup med kirke og hele den pakken der.. Den planen har jeg lagt til side for lengst, og jeg ser for meg noe som er alt annet en tradisjonsrikt. Jeg ser for meg lekenhet, sterke farger, en avslappet stemning, blomster i håret, rosa negler, bare tær og ankelsmykker. Jeg ser for meg sol og sommer, masse blomster, lys i fargerike små krukker, og en setting som bare oser av feelgood! Og når det kommer til kjolen, så skal den være alt annet enn en typisk prinsessekjole. Den skal ikke ha korsett eller hjerteformet brystparti.. Den skal heller ikke være massiv, men likevel forseggjort på en enkel måte. Jeg drømmer om blonder og kanskje noen lange ermer, og sløret dropper jeg. Håret skal være løst med en beachy look, og jeg skal ikke ha på meg sko. Hmmm.. Drømme, drømme.. Nå forsvant jeg jo fullstendig inn i en fantasiverden jeg aldri vil forlate, haha!! Forhåpentligvis skremmer jeg ikke Dennis helt her nå!!

Jeg ser for meg et fargerikt bryllup med en bohemsk touch, fylt til randen av herlige og sprudlende elementer, og et bord dekket med morsomme overraskelser som får gjestene til å smile.. Og så skal vi selvfølgelig ha photo booth, det er jo et must, og det skal være så mye latter og glede, samt såpass mange crazy dancemoves at gjestene er støl dagen etterpå. Det skal være så gøy.. GØY med capslock! Og festen skal aldri ta slutt.. 

Jeg må jo faktisk innrømme at Dennis og jeg har snakket litt om denne dagen.. Vi har drøftet litt og drømt oss litt bort, og vi er begge to veldig enige om hvordan vi vil ha det, noe jeg mener er superviktig – at ikke brura tar over hele styringen som det kan virke som at mange fort kan gjøre, haha! Vi kvinner blir jo veldig lett revet med, og da kan jeg tenke meg at det er ekstra lett å bli litt for mye revet med rundt bryllupsplanleggingen.. 

Og så må jeg faktisk bare innrømme en ting til.. HE HE! Vi har jo sett for oss diverse locations, men siden været er såpass ustabilt her i landet, synes jeg at det kan være herlig å gifte seg i utlandet.. I SYDEN.. Neida.. Men i hvert fall på en plass hvor man er garantert pent vær. Jeg ønsker jo at solen skal skinne på en dag som denne, selvom været betyr mindre enn det å faktisk gi sitt JA til mannen du elsker.. Så vi har tenkt litt.. Og drømt litt.. Ooooog kommet frem til at det råeste EVER hadde vært å gifte seg i Mexico.. På Paradise Hotel!!!!!!! Wæææææ.. Hvor sjukt hadde ikke det vært? Både vakkert, sært og litt komisk, eller hva? At vi faktisk gifter oss der det hele startet? At vi faktisk gifter oss der vi møttes for første gang? Å holy macaroni.. DÈT hadde vært noe det.. Vi får se.. 

Åhåj.. Nå vil jeg bare gifte meg ASAP! Aller helst i går, hehe!

SMASK ♥

Annonse