Annonse

QBIC

Å halleluuuja!

Er det én ting jeg engasjerer meg ekstra mye for i forkant av en reise, så er det å finne unike hoteller som skiller seg ut fra mengden. Jeg kan sitte i flere uker å google meg nord og ned etter de skjulte perlene, og denne gangen traff jeg virkelig spikeren på hodet.

Vi har akkurat sjekket inn på Qbic Hotel som må være noe av det hippeste hotellet jeg noen sinne har sett. En blanding av knallfarger, freshe detaljer, street art og gjenbruk bringer smilet frem, og når dette hotellet også er blandt de billigste jeg kunne finne, er det i hvert fall noe å rope høyt HURRA for! I tillegg har vi skutt gullfuglen når det kommer til området vi nå befinner oss i. Old Spitalfields Market er like i nærleiken, og det er urbane og superhippe Shoreditch er bare noen kvartaler unna. 

Hurramegrundt og hallelujaa! Dette er London på sitt beste ♥

Og dere? Bare en sånn liten notis.. Oppholdet er IKKE sponset! Det er så synd at det har blitt sånn at det må dokumenteres hver eneste gang jeg skriver om et hotellbesøk, men jeg vil ikke ha noen misforståelser og sure kommentarer fra verken lesere som føler seg lurt, eller forbrukerombudet som tror jeg driver med skjult reklame. Jeg viser bilder og skriver om dette hotellet fordi det er MAGISK, og fordi jeg ikke ønsker at dere som skal til London skal gå glipp av denne unike perlen. Sånn.. Punktum! 

Nå skal jeg hoppe i noen superbehagelige sko, for nå skal det strolles, utforskes og shoppes! Jeg gleder meg sånn at jeg holder på å ta fyr, og jeg tror faktisk at Dennis gleder seg litt han også. Vi så en altfor kul sneaker store på veien hit, og der tror jeg han er keen på å svi av noen britiske pund. Wuuhuuu!

Talk later babes ♥

Annonse