Annonse

QUEENS BY NIGHT

Hallaisen godtfolk ♥

Har vi det bra i dag? 

Vi er på vei ut i solen for å oppleve nye eventyr, og før vi setter kursen mot spennende påfunn tenkte jeg å vise dere noen bilder fra kvelden i går. Som jeg nevnte for dere i forrige innlegg, havnet vi på en Colombiansk restaurant  går, og når en restaurant ser såpass spennende ut som det her, nei da er Gjelsviken kjapt ute med å ta frem kameraet. Stemningen var like deilig som musikken og maten, sangriaen derimot var i overkant sterk, men guuud som vi hygget!

Jeg husker ikke adressen eller navnet på stedet akkurat nå, men hvis jeg lager en NY guide, skal jeg nok få denne restauranten med på listen. SÅ hyggelig var den faktisk! 

Nå skal det shoppes og sightses, så da snakkes vi senere skjønninger! 

HURRA for New York og forhåpentligvis spennede blogginnhold. Hahahah. 

Peace out ♥

Annonse