Annonse

QUESTION OF THE WEEK

Hei igjen, herligheter ♥

En gjenganger som flere av dere ønsker at jeg skal begynne med her på bloggen er å kjøre i gang ukens spørsmål. Et spørsmål jeg trekker frem hver søndag f.eks. som jeg svarer grundig på. Dette er en supergod idé, så fremover vil dere få svar på en masse dere lurer på. Derfor tenker jeg at dere kan stille de spørsmålene dere ønsker svar på her i dette innlegget, så henter jeg ut spørsmål herfra i tiden fremover. 

Høres det ut som en god plan eller? 

Photo: Katinka / Edit: Me

Så..

Nå skal det svares til den store gullmedalje, og jeg skal selvfølgelig svare så godt og grundig som overhode mulig!

Ask me anything da babes, så kan jeg begynne å rydde litt i mellomtiden. Jeg har jo seff ikke begynt enda, og denne leiligheten MÅ se litt koselig ut nå når helgen for alvor kickes i gang om et par timer. Yey!

Har dere noen helgeplaner forresten? Er det mange av dere som skal på påskeferie?

LOOOOVE YOUUUU ♥


 

Annonse