Annonse

RAINY DAY

Hei igjen, vakre mennesker ♥

Når det regner ute, er det faktisk ekstremt vanskelig å skape innhold til blogg, rett og slett fordi at de mest inspirerende bildene blir tatt ute. For ikke lenge siden trosset jeg været, fant frem paraplyen, fyrte opp musikken i ørene, gikk ut av døren og trasket rundt på Løkka i håp om å komme over noe som kunne publiseres på bloggen på en regntung og grå fredag, og her er resultatet. Selv blir jeg inspirert av alt jeg ser utenfor døren, om det så er blomster eller folk, plakater og selvfølgelig street art, og dagens lille vandring resulterte i en god kopp kaffe, nye friske blomster til helgen, og et knippe pinlige øyeblikk. 

Gutta på Bunnpris lurte fælt på hvorfor jeg bare stod utenfor butikken i pøsregn for å ta bilder av blomstene deres, noen andre så litt rart på meg da jeg satt på huk for å ta bilde av de hyggelige blomsterkrukkene utenfor Godt Brød, og jeg hørte noen som flirte litt da jeg stresset som pokker for å få tatt et bilde av kaffen. Det var ikke akkurat mindre pinlig å prøve å ta et realt selfie-bilde midt i Birkelunden, for det er jo tross alt ikke gjort på et blunk da jeg ikke finnes fotogen på denne type bilder, og må ta sånn ca. 50 stk. før bildene i det hele tatt begynner å ligne på noe. Hahahahah, herlighet for en fredag. 


// Neglelakk fra OPI i fargen «Don’t Know Beats Me»

Nå er jeg hjemme i trygge omgivelser og koser meg med Lui, det er fredag, jeg har spist middag, og senere kommer Stine på besøk for real fredagshygge. Om det blir en rolig eller ellevill kveld er enda ikke bestemt. Vi tar kvelden som den kommer, og det er egentlig helt herlig. Deilig å ikke ha noen bestemte planer, og spennende å se hva vi ender opp med i kveld. Hehe. 

Nyt kvelden, folkens, og så lover jeg en videoblogg i morgen hvor jeg kårer månedens leser. Hipp Hurraaaaaa!

Love you all ♥

Annonse