Annonse

RAPVALG

En riktig god tirsdag, vakre mennesker. 

Da er vi kommet ett steg nærmere helg, og plutselig gikk det opp for meg at det er helligdag i morgen og jeg bare, «HUUURRAAAAAA». Jeg elsker mai måned, med alle disse deilige fridagene, og i kveld er det duket for et realt pirat-party hos en venninne. Jaddaaa, pirat-party for life sier jeg bare, så i dag må jeg ut på jakt etter et fresht kostyme, og jeg gleder meg skikkelig til å gi dere en oppdatering i morgen på hvordan denne kvelden utarter seg. Hahahahha. 

Frem til da vil jeg krydre starten på dagen opp med en litt oppmuntrende gladmelding til alle musikkinteresserte der ute…

Rapvalg er en landsdekkende musikk konkurranse der man deltar ved å sende inn en egenprodusert låt om et samfunnsrelatert/politisk tema. De 30 beste låtene plukkes ut av en jury, og lastes opp på Rapvalg.no slik at alle kan stemme frem de beste bidragene. Deretter blir det avholdt en finale på et av mine favoritt utesteder i Oslo, nelig BLÅ, og vinneren av 100 000 kroner blir kåret. Wuuuhuu!

Det er ingen nedre aldersgrense for å melde seg på Rapvalg. Øvre aldersgrense er 35 år, noe som betyr at jeg enda ikke er for gammel til å delta, og hurramegrundt for det liksom. Disse øvre aldersgrensene begynner å skremme meg mer og mer, og jeg kan ikke tro at det allerede er 14 år siden jeg faktisk drømte om å bli den kuleste rapperen i Norge. Jada, jeg hadde nemlig en drøm om dette en gang i tiden, og i tillegg til å begynne å rappe, skulle jeg også begynne å skate OG tagge. Veeel, la oss bare si at det er helt greit at tidene forandrer seg, selvom jeg på ingen måte hadde hatt noe i mot å vinne 100 000 kroner for beste låt. Hehehe!

Alright… Konkurransen er åpen for alle sjangre, og både gutter og jenter kan delta. Lag en fet låt med et samfunnsrelatert tema, som i prinsippet betyr hva som helst, og registrer deg her: http://rapvalg.no/registrer/ 

For mer informasjon om konkurransen, klikk deg inn på rapvalg.no. Dette er jo helt rått!!

Peace & Love ♥

 

Annonse