Annonse

RARE TING JEG GJØR NÅR JEG ER ALENE

Challenge, challenge og atter challenge! Det er dags for den 18. utfordringen, som i dag går ut på å fortelle om en merkelig ting jeg gjør når jeg er alene, haha. Denne her var litt tricky – gjør jeg egentlig så mye rart når jeg er alene?

Nå er jeg sjelden alene, da min kjære samboer som regel tilbringer dagene sine i heimen. Og når jeg tenker nøye over det, er det vel ikke mange rare ting jeg gjør alene, som jeg ikke gjør når Dennis er tilstede. Jeg nynner masse, dikter mine egne sanger, og snakker masse med meg selv – gjerne uten å være helt klar over det…

Jeg kan også sette i gang med mange ulike (og veldig ofte tidkrevende) prosjekter som jeg selvfølgelig ikke klarer å fullføre, og flere ganger blir jeg bare stående i rommet og lure på hva pokker jeg holder på med. Men… Er dette spesielt rart, egentlig? Det er vel kanskje ikke så fryktelig merkelig.

Så, hva annet rart kan jeg være i stand til å finne på når jeg er alene?

Hvis jeg finner sminke i goodiebags jeg har fått på eventer, som har blitt liggende i en skuff – sminke som jeg aldri bruker til hverdags – type sjuke leppestifter, øyeskygger og eyelinere, kan jeg finne på å late som at jeg er makeup-artist. Før jeg vet ordet av det står jeg der på badet med trynet full av farger som overhodet ikke passer sammen – ei heller til min hud…

Her snakker vi foundation i en annen hudtone, rouge som er lagt på plasser den aldri burde legges, og selvfølgelig overdreven bruk av både øyeskygge og liner. Det ser rett og slett forjævlig ut, men fy søren så gøy jeg har det når jeg holder på, haha. Er det én ting jeg ikke kan, så er det sminke – og det er disse innfallene mine soleklare bevis på, haha. Kanskje jeg må vise dere bilde neste gang?

En annen rar ting jeg gjør – både alene og når Dennis er her – må nok kanskje være at jeg ofte tegner opp rommene i huset på A4-ark, for så å måle opp lengden på veggene, og deretter planlegge en eventuell ommøblering. Dette er noe av det gøyeste jeg vet, haha. Det blir nesten det samme som å spille Sims, bare i virkeligheten (på en litt merkelig måte) . Så jaddaaa… Her går det i synging, sminking og ommøblering. Kjempemessig dette her!

Hva med dere? Hvilke rare ting gjør dere når dere er alene?

Smask

Annonse