Annonse

RASCALS’ RELEASE PARTY

Hei igjen, fininger ♥

Jeg har jo helt glemt å fortelle dere at Belinda og jeg stakk innom Rascals’ release party på Urban her forleden, så det må jeg jo selvfølgelig vise dere noen bilder av. Rascals er da et dansk streetwear-merke fra København som nå er tilgjengelig hos Urban. Skal bli kult å følge med på disse kolleksjonene fremover. Mye fresht!

Snapshots fra kvelden…

Jeg er helt ferdig i dag, og vil derfor beklage mitt svake engasjement. Back on track i morgen! Hehehe.

Peace out!

 

Hello again, cuties ♥

I have completely forgotten to tell you that Belinda and I stopped by Rascals’ release party at Urban the other day, so I must of course show you some pictures. Rascals is a Danish streetwear label from Copenhagen which is now available at Urban. It will be so cool to follow the upcoming collections. A lot of cool products!

I am totally done today, and sorry for my weak commitment. Back on track tomorrow! Hehehe.

Peace out!

Annonse