Annonse

READER´S REQUEST: 6 KULE ARMYJAKKER

 

Hei igjen fine mennesker. 

Jeg har fått flere henvendelser fra lesere som ønsker et eget innlegg med tips til kule armyjakker, og hvor man kan kjøpe dem. Det er så hyggelig at dere blir glad for slike innlegg, for da blir det ekstra gøy for meg å lage dem… Her kommer altså noen tips til nettopp kule armyjakker..

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER 

Den armygrønne fargen og militærjakken tror jeg har kommet for å bli, og om den forsvinner ut av motebildet, kommer jeg allikevel til å kle meg i den. Jeg synes militærmønsteret passer perfekt til det meste, og spesielt i kombinasjon med både sterke neonfarger og dype høstfarger. Jakke nummer 1 er nesten identisk med den jeg kjøpte i Paris, som jeg har gjort om til vest, og denne er midt i blinken for dere som ønsker et litt mer vintage- preg. Blir militærmønsteret too much, er den grønne jakken en slager som passer til det aller meste. Absolutt ikke en dum investering!

Hva synes dere om denne trenden? Er dere like begeistret som meg?

SMASK

Annonse