Annonse

READY FOR SOME FUN IN THE SUN

Gooood moooorniiiing ♥

Jeg sitter her og nyter kaffekopp nummer tre.. Jaddaa, jeg var nemlig oppe i 6-tiden i morges, og nå nærmer jeg meg ferdigpakket og reiseklar.

Gradestokken i Firenze viser tjue varmegrader, så nå er både sandaler og denimshortser pakket med på tur. Herlighet som jeg gleder meg til å dra av sted – mot vakre Italia og spennende oppgaver. Jeg kjenner reisefeberen snike seg innpå meg, haha!

Jeg tar med meg en veldig spesiell person på tur denne gangen.. Det er ikke D-boy, han blir nemlig hjemme med Fokusen, men i Firenze møter jeg altså en superskjønn blondine som jeg ikke har sett på en stund. Noen som vet hvem som er mitt deilige reisefølge denne gangen?

Alright.. Gotta go! Håret er fortsatt vått og surret opp i en turban, så nå begynner jeg å få dårlig tid.. Som vanlig! Haha.

Sees i Italia, hotties ♥

Annonse