Annonse

READY – SET – GO!

Lørdag! Og ikke hvilken som helst lørdag, men dagen hvor feiring og hurramegrundt-stemning er i fokus. Solen skinner, alt er på plass, og nå er det bare til å glede seg til kvelden. I dag er det altså jeg som skal feires, og nå gleder jeg meg max til en ellevill kveld med en haug herlige mennesker.

Temaet for kvelden er selvfølgelig 80-tallet, og under kommer en bitteliten smakebit av hva gjestene kan forvente seg. Jeg har til og med leiet inn fotograf for anledningen, så jeg kan garantere et hav av bilder i løpet av morgendagen eller mandag, JUUHUU!

IMG_0219

Untitled-2

Untitled

Untitled-3

Untitled-5

Untitled-4

Damn så deilig! Dette blir sprudlende og GØY, så nå skal jeg straks gjøre meg klar, ta en Corona, og bare glede meg… NYT kvelden, fininger. Følg med på Instagram og Snapchat (Styleconnection) utover kvelden, der kommer jeg til å oppdatere masse, hurra! Og dere? Det ligger noe veldig kjekt ute på YouTube til dere, hehe!

Løøøøv

Annonse