Annonse

REALITY LOVER

Hei igjen, rockestjerner ♥

Er det én ting jeg tror de fleste av oss har til felles, så er det at vi digger reality i alle mulige former, og siden vi nå er inne på høst og innetid, så er det vel strengt talt ingenting som gjør en mørk og kald høstkveld mer morsom, enn å sitte klistret til TV skjermen for å sluke i seg kleine og morsome hendelser fra realityens verden. Eller hva? Jeg kan vel strengt talt ikke si at jeg ikke elsker reality siden jeg tross alt har vært med i både PH og Robinson, og siden sistnevnte snurrer på skjermen hver søndag. 

På nyåret kommer en ny seson av PH, Top Model er nå i gang, Robinson er som sagt knakande god underholdning på slutten av uken, Farmen kommer om ikke lenge, og neste mandag kommer det jaggu en ny serie som jeg tror kan bli sinnsykt festlig å følge med på. Kjærlighetsredet, faktisk. Det kan jo ikke bli annet enn vanvittig underholdende, og jeg håper på max drama. Ta Top Model f.eks… Det er jo faktisk skikkelig komisk å se på en gjeng med kvinnfolk som krangler over bagateller, og i Kjærlighetsredet tror jeg at det både blir drama, tårer, filler som fyker, samt en god dose kjærlighet, og jeg har på følelsen av at dette dating-programmet blir høstens snakkis. GØY! 

Det som er enda gøyere, er at jeg i samarbeid med Side2 og TV3 deler ut to billetter til premierefesten som går av staben førstkommende torsdag, altså 3.oktober kl. 20:00 på Bar Bygdøy Allé her i Oslo, så nå kan en av dere ta med dere en venn og få muligheten til å være med på et fyrverkeri av en premierefest. Hurraaaa!

Alt dere trenger å gjøre er å svare på ett enkelt spørsmål som dere finner under en festlig promo for programmet.

A  5. oktober

B  7. oktober

C  9. oktober

Skriv svaret ditt i kommentarfeltet, lik gjerne kjærlighetsredet på Facebook for juicy updates og behind the scenes materiale, og vips så er du med i trekningen om 2 billetter til førpremiere nå på torsdag. Vinneren trekkes allerede i morgen kveld! Wuuuuhuuuuuu og masse lykke til ♥

Nå er jeg hos Stine for å fikse ESTA registrering til USA turen om ikke lenge, og straks skal vi videre på middag til min fine venninne Ida. I kveld samler vi nemlig jentene til en etterlengtet og hyggelig venninnekveld, og herlighet som jeg gleder meg. Herlig tirsdag!

Kose dere max, delta i konkurransen om der vil, og så snakkes vi veldig snart ♥

// I samarbeid med TV3

Annonse