Annonse

REBELSK, BOHEMSK OG EDGY

//Annonse

Mine fine, takk for så positiv respons i går. Jeg er helt satt ut av alt dette, og så ubeskrivelig takknemlig. Det er så godt å vite at min stemme blir hørt, og at jeg gjennom denne bloggen, har formidlet et svært viktig budskap til en målgruppe som kan være vanskelig å nå med denne typen informasjon. Dere har engasjert dere, dere har bidratt, og sammen har vi gjort en stor forskjell – det skal vi alle være så himla stolt over.

Nå over til noe langt mer overfladisk – det var jo denne gode mixen vi snakket om, ikke sant?

Dere kjenner meg godt nok til å vite at jeg er en sucker for fresh neglelakk. En fresh lakk kan nemlig løfte et helt antrekk, og jeg har en tendens til å bytte lakk opptil flere ganger i uken, og så finner jeg det å sitte å lakke negler litt avslappende… Jeg forsvinner liksom inn i min egen lille konsentrasjonsboble, hvor alt annet stenges ute – det er faktisk ganske deilig.

Da jeg første gang testet sminken fra IsaDora var jeg frelst. Dere glemmer vel ikke den sjuke masaraen, eller? Jeg får daglig spørsmål på Snapchat om hvilke mascara jeg bruker, og det er altså denne. Verdens beste mascara, spør du meg, og siden jeg har vært så fornøyd med både mascara, leppestift og kajal, tenkte jeg å teste neglelakkene også. Jeg holder meg jo vanligvis til ett merke, men her ble jeg overhodet ikke skuffet – lakken fra IsaDora er et glimrende og litt rimeligere alternativ til OPI.

IMG_1772

IMG_1735

Dette med gel-lack uten UV-lampe blir mer og mer poppis. Man ønsker jo gjerne å oppnå salongkvalitet i egen stue, og derfor er det så flott at flere merker henger seg på trenden. IsaDora er en av dem, som nå har utvidet sin Gel Nail Laquer serie, i bohemske og edgy høstfarger, inspirert av 70-tallet og bohemstilen. Jeg sier jo ikke nei takk til sommerfarger året rundt jeg da, men likevel fant jeg noen fine nyanser som passer perfekt til bohemske bølger og fletter i håret, lag på lag og noen kule boots.

Disse lakkene sitter lenge – dette er veldig positivt, i tillegg kan lakken enkelt fjernes med vanlig neglelakkfjerner. Med Gel Nail Top Coat forsegler du lakken så den sitter i en uke og ikke riper seg, og får en superglossy finish og «gelé-effekt» – høy fem og tommel opp, med andre ord.

Det som er litt ekstra awesome, er at det finnes to typer top coats – en av dem gir et glansfullt resultat, mens den andre gir matte, edgy og råkule negler. En annen positiv greie jeg ønsker å trekke frem er den brede penselen – her kan man altså lakke hele neglen ved ett strøk. Denne finessen er jeg veldig begeistret for!

IMG_1764

IMG_1762

For optimalt resultat gjør du noe så enkelt som:

1. Påfør to lag av den fargede Gel Nail Lacquer og la tørke i 3 min før du påfører Gel Nail Lacquer Top Coat.
2. Påfør ett lag av Gel Nail Lacquer Top Coat/Matt Top Coat

Nei, dere.. Jeg har virkelig sansen for denne lakken, ass. Rebel nails, som det heter så fint. Og jeg liker å tro at det bor en liten rebell i oss alle sammen, hehe.

IMG_1739

IMG_1746

IMG_1738

IMG_1782

IMG_1752-2

IMG_1788

Nå må jeg gjør meg klar til en ny dag i sjappa – herregud som jeg gleder meg! Hva står på planen deres i dag da, skjønninger? Og hallo, hvor herlig er det ikke at snøen er på vei? Helloooo julestemning, haha!

Klem i fleng


 

IsaDora News – Meld deg på nyhetsbrevet HER for å få nyttige skjønnhetstips rett i innboksen din!

Annonse