Annonse

RED LIGHTS AHEAD

Endelig..

Endelig kan jeg komme med en aldri så liten outfitpost, for vet dere hvem som tittet innom Oslo i dag? Nei? Hold fast..

Solen.. SOLEN tittet innom, unbelievable but true, så da utnyttet jeg det fine været og stilte meg opp foran kamera mens Dennis knipset i vei. I dag var det til og med behov for solbriller, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde på meg solbriller. Herlighet så deilig da gitt. Solbriller, liksom.. FOR en lørdag. Tipp topp!

Og dere? Jeg er jo faktisk nominert i kategorien Beste Outfit Of The Day i Vixen Blog Awards, en kategori hvor dere lesere bestemmer hvem som stikker av med seieren, så stem HER hvis dere mener jeg fortjener det. Da blir jeg sååå glad ♥

Jeans og solbriller fra Monki // Skjorte fra Daniel Franck // Vintage skinnjakke fra Kiliwatch Paris // Strikk fra TopShop // T-shirt fra Bik Bok // Neglelakk fra OPI i fargen «Red Lights Ahead.. Where?» HER // Sølvringer fra H&M // Bow Ring fra StyleConnection HER // Boots fra Bianco

Dennis er på vei hjemover etter en veldig fin dag på sykehuset sammen med mormoren sin, og i kveld skal vi bare krype opp i såffan, spise god mat og masse godis. Bedre blir det ikke når alt ikke er på topp, men at vi får en koselig kveld på tross av omstendighetene er jeg helt sikker på. 

Hvordan ser deres kveld ut da, skjønne, gode venner? Blir det party eller chilling i stuggu?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse