Annonse

REDEBYGGING OG UKENS PLANER

Hehehe! Jeg har offisielt entret redebygging-fasen. Hello, nesting instinct, haha! Jeg innså det for alvor i går – for da klarte jeg rett og slett ikke å sitte rolig et sekund. Alt jeg ville var å rydde i skuffer og skap, og tørke støv på de mest idiotiske plasser. Som inni vitrineskapet, f.eks.

Mini bryr seg vel ikke akkurat om det er tørket støv inni skapet, eller hva? Haha! Alt han bryr seg om er vel kjærlighet, omsorg og morsmelk, men jeg er liksom skikkelig giret på at hele cribben er on fleek når han kommer… Og hva vet jeg? Det kan jo plutselig være han dukker opp før termin. Jeg hadde svimt av om han hadde kommet nå allerede – for nå ser det ikke ut her! Eller… Vi snakker work in progress, og denne gangen blir det mer ryddig enn noen gang tidligere.

Dere vet jo hvor ofte jeg rydder, ikke sant? Men når man rydder uten å kvitte seg med noe, så flytter man egentlig bare rundt på rotet. Og nå? Nå har jeg kvittet meg med alt som er overflødig og strengt tatt ikke nødvendig å ta vare på. I går var jeg skikkelig kritisk! To fulle blå IKEA-poser er fylt til randen av kjøkkenting som skal leveres til Fretex i dag, og på innsiden av alle skap og skuffer på kjøkkenet, er det nå så oversiktlig og ryddig at jeg nesten blir skremt av meg selv, haha.

Dennis har malt gulvet på barnerommet i helgen, og etter et fjerde strøk som han jobber med i skrivende stund, sier vi oss fornøyde. Det blir så fint der oppe, og jeg gleder meg sånn til å få på plass diverse møbler og selvfølgelig sprinkelsengen vi fikk gratis på Finn. Finn er livet!!

Anyways… Jeg tenkte å dele litt av ukens planer med dere (både business og pleasure), før jeg fortsetter på prosjektene mine. Tenk at vi har kommet oss til 18. februar allerede! Det er jaggu ikke mye igjen av denne nitriste måneden, og tanken på at mars er like rundt hjørnet, gjør meg rett og slett glad. Er ikke mars en vårmåned? Det tror jeg, faktisk. Tenk at vi nærmer oss vår? Halleluja!

Mandag: Sync og innspilling til miniserien vår! Ny episode kommer på onsdag ♥ Redigere ny YouTube-video som er laget for en spennende samarbeidspartner, som skal sendes til godkjenning. Male det fjerde og siste strøket på barnerommet. Levere stæsj til Fretex!

Tirsdag: Innspilling til serien vår – i dag skjer det noe helt spesielt som dere kommer til å digge, haha. Kjøpe nye håndtak til kjøkkenskapene, og kjøre søppel til minigjenbruksstasjonen på Fredensborg.

Onsdag: Møtedag! Fortsette på ryddeprosjektene mine… Bakedag!

Torsdag: Foreløpig åpen.

Fredag: Siste ultralyd på fostermedisin på Ullevål. Deretter legetime og Låtpanelet på P3!

Nå må vi få gang på dagen, så da vil jeg bare ønske dere en fortreffelig start på uken. Har dere noen spennende planer?

Love you all ♥

Annonse