Annonse

REDECORATING

Wæææ!

Er det fredag? Er det freeeedag?? Det er freeeedaaaaag for pokker!! Beste dagen i uken, og jeg er SÅ klar for helg. Dennis kom akkurat ut fra dusjen og opp på kjøkkenet hvor jeg sitter med trynet ned i datan, og ba meg opp til en liten dans på gulvet. Så mens julemusikken surret på full guffe i bakgrunnen, roligdanset vi i noen minutter før vi brøt ut i latter. Komisk men utrolig koselig start på dagen, for det å roligdanse litt er søren meg undervurdert. Det der skal vi gjøre oftere, haha!

I går lekte jeg fotograf enda en gang.. På samme spot hvor jeg tok med meg skullen, vet dere, og i går var det diverse stasj fra butikken som skulle få leke seg foran kamera. Denne gangen var jeg helt alene til min store glede, for prosjektet mitt var både tidkrevende og mest sannsynlig et merkelig syn for forbipasserende. Med 5 svære fargerike A3 ark som rekvisita, eller kartong som det egentlig heter (?) ble det altså full fotoshoot. Jeg hadde noen kreative idéer til nettbutikken, og i går fikk jeg freshet den opp og oppdatert den til helgen. Jeg følte nesten at jeg var tilbake i min tidligere jobb som dekoratør, og den eneste forskjellen var at jeg nå skulle dekorere på nett fremfor i en fysisk butikk. GØY!

Det blir litt mye snakk om StyleConnection.no om dagen, men jeg er jo så stolt vet dere, så da klarer jeg ikke la være. Det er ok, sant? HE HE HE!


Likte dere de nye endringene? 

Jeg synes det ble så fresht, og nå kommer de nye varene virkelig godt frem. I dag fylles butikken opp med enda et par-tre styles, og det er bare så gøy å se at flere av dere skriver at goodies fra StyleConnection står på ønskelisten til jul. Åh, tenk om det dukker opp litt varer fra butikken min under diverse juletrær i år da? Ååååå, jeg blir så glad av tanken ♥

Sånn.. Nå skal jeg holde kjeft om den butikken min resten av dagen, men at den byr på mange superfreshe julegaver er i hvert fall sikkert.. Just sayin’! Hehe.. Og dere? Jeg har en Instagram-konkurranse gående, så den kan absolutt være verdt å sjekke ut. 

Nyt dagen så lenge, verdens fineste lesere. Noen herlige planer for kvelden?

I love you to the moon and back ♥

Annonse