Annonse

REISEVLOG: DE GALE HAR DET GODT!

Happy FriYAY, Rockeboller ♥

Da var det jaggu fredag, og bare én dag igjen til avreise. I morgen setter jeg meg altså på toget til Kristiansand, og på søndag starter årets sjukeste eventyr. Nå er det virkelig ingen vei tilbake, og jeg er både stresset, giret, nervøs og happy på samme tid. En liten del av meg angrer på at jeg takket ja til dette, mens en stor del vet at dette blir en av årets og kanskje livets villeste opplevelser!! Skattejakten.LIVE er et faktum, og på søndag skal båten vår døpes. Håper så mange av dere i Kristiansand-området, blir med på denne fantastiske markeringen, juuhuuuu!

Jeg er så glad for at jeg fikk tre dager i Praha sammen med Dennis, før halvannen måned fra hverandre. Disse dagene gjorde godt – det var deilig å komme seg bort fra alt kaoset her hjemme, bort fra reisevesken og sengen til Fokus som fortsatt står fremme, bort fra vonde tanker og stress. Vi var mest opptatt av å bare kose oss, men litt filming ble det mellom slaga. Det resulterte i en reisevlog/stemningsvideo som dere kan ta en titt på under her – vi håper dere liker den…

Åhåj… Nå skal vi spille inn et par challenger til YouTube-kanalen vår, før mailboks-cleenup og regnskap står for tur. Deretter skal vi sette opp timeliste for jentene i sjappa – butikken skal selvsagt være åpen mens jeg er bortreist, hurra! Deretter skal jeg pakke, og jeg tror jaggu jeg skal få laget en vlog ut av denne lille seansen også. Jeg aner ikke hva jeg skal pakke med meg, men vet i hvert fall at jeg ikke har lov til å ta med meg så mye, haha.

Alright, jeg må svinge meg rundt, men vi sees uansett senere. Jeg har en outfitpost på lur til dere, om alt går etter planen i dag, juhuuuuu!

Måtte dere få en vidunderlig fredag ♥

Annonse