REPRESENTER DIN LIDENSKAP

Hei igjen vakre mennesker.

Mens vi er inne på dette her med drømmer, mål og ønsker for fremtiden, passer det perfekt for alle oss som er i denne «båten», å trykke på dette bildet.

Adidas Originals leter nemlig nå etter Norges mest originale talent, og er på jakt etter alle som driver med ett eller annet de virkelig brenner for. Det var nå jeg virkelig kunne ønske jeg var flink til å f.eks.skate, for da hadde jeg faktisk meldt meg på med mitt skate-talent. Rett og slett for å prøve noe helt nytt og annerledes… Jeg brenner jo for bloggen og dere, og man skal jo ikke se bort i fra at dette er «talent» nok til å melde seg på… Hahah, det hadde isåfall vært helt rått!

Klikk på bildet eller HER, og meld deg på! Plutselig er du et steg nærmere å få en drøm oppfylt.

 

Har dere ellers en bra fredagskveld, fininger?