Annonse

RESULTATET

//I samarbeid med Junkyard

Fredag, freedaaag, freeeedaaaaaag ♥

Og her sitter jeg som en zombie, trøtt som pokker og jetlagget som fy. Satser på at helgen hjelper meg med å komme tilbake til norsk tid, for det her er slitsomt. Det hjelper jo heller ikke at jeg sitter våken til langt på natt for å jobbe, men at jeg i stedet henger rundt og fjaser på Snapchat, haha. Snapchat er faktisk LIVET!

Men okei, er dere klar for å se resultatet av Junkyard-shooten eller? En del bilder er delt på Junkyard sine nettsider, men jeg tenkte å dele enda flere med dere her på bloggen. Her er jeg altså, «gamlemor» blant ungdommen, haha!

seb_3911

Ah!!

DENNE frisyren…. og DENNE kjolen! Og DENNE bomberjakken. OG de skoene! Jeg elsker dette antrekket  – så laidback og kult på samme tid – halleluja.

Kjole HER // Sneakers HER // Bomber HER

BJ7A8042

Lue HER 

seb_4219-2

Sort kjole HER // Grå sweatkjole HER // Rutete jakke HER 

seb_3989

seb_4156

seb_4242

seb_4161

seb_4012

seb_4230

seb_4041

seb_3960

seb_3986

seb_4112

Elsker denne komboen… Slækk, boyish, digg og som om du bare tok turen inn i kjærestens garderobe, og rappet med deg noen favoritter. Dette funker som en kule!

Long Tee HER // Jakke HER // Snapback HER

Jaddaa.. Stor stas at Junkyard valgte meg til denne SWEET SKTBS shooten – vi var en fin firerbande, og jeg koste meg faktisk glugg ihjel, noe som på ingen måte er vanlig når jeg står foran kamera, haha.

Nå skal jeg mekke noe frokost, og komme skikkelig i gang med dagen. Jaggu på tide, si! Nyt dagen så lenge, så sees vi om litt ♥

Annonse