RETT INN PÅ TOPPLISTEN

//Annonse: I samarbeid med FOX og dramaserien 9-1-1

HURRA! Endelig en ny serie som ligger an til å bli en favoritt… Den ligger i hvert fall og lusker på topplisten, selv om den ikke klarer å klatre helt til øverste trinn. Det skal jo godt gjøres å diske opp med noe som kan danke ut Game of Thrones, men vi står altså klare med åpne armer, nå som vi er ferdig med alle serier vi har fulgt med på til nå. Vi har jo blitt noen reale serie-junkies. Jeg så jo som nevnt ikke en eneste serie før jeg møtte Dennis, men det tok ikke lange tiden før jeg skjønte at jeg hadde gått glipp av ufattelig mye bra. Til gjengjeld kunne jeg glede meg over godsaker på løpende bånd – her snakker vi den ene serien etter den andre, og det tok ikke lange tiden før jeg begynte å sette pris på de gode timene foran TV’n. Nå har serier før leggetid blitt et fast rituale i vår hverdag – jeg elsker det!

Anyways… Dere skjønner tegningen. Serier er LIVET! I hvert fall skuespillerne er #onfleek, og når de bidrar til å gjøre deg både engasjert og oppslukt – og kanskje til og med litt forbanna. «9-1-1» er en superspennende dramaserie som følger livene til ambulansesjåfører, brannmenn-og kvinner, politifolk og annet utrykningspersonell, og jeg visste med det samme jeg så Angela Bassett, at dette ville bli en serie jeg kom til å sette pris på. Hun er en av mine favorittskuespillere – jeg fikk øynene opp for henne for alvor i American Horror Story, hvor hun var helt insane, og det er hun i «9-1-1» også. Tøff og badass som alltid, haha. Det er heller ikke feil at vi også møter på Rockmond Dunbar, som jeg forelsket meg litt i, i sesong 2 av Prison Break.

   

«9-1-1» er mer særegen enn en tradisjonell politiserie – den er litt mer fengende, rett og slett, og vi får bli med på en «vanlig dag på jobben» til både de som jobber på nødsentralen, men også hos de som skal ut i felten. Problemene de ulike karakterene blir kalt ut for å løse er gjerne av det spektakulære slaget, og ofte inspirert av virkelige hendelser. Som f.eks. da brannmenn må redde den nyfødte babyen som sitter fast i kloakkrøret etter å ha blitt født i do, eller kvinnen som ringer ambulansen fordi hun er i ferd med å bli kvalt av slangen hun holder som kjæledyr!! Stop en hal – er dette inspirert av virkelige hendelser? Har en kvinne seriøst spylt babyen sin ned i avløpet? Sånn for real, liksom? Det er jo i så fall helt ubegripelig!

Jeg tok meg selv i å ikke sitte og scrolle på telefonen på et eneste tidspunkt gjennom første episode – høy fem og tommel opp! Ser jeg en serie som er sånn midt på treet, tar jeg ofte telefonen opp for å surfe rundt på nettet eller sjekke Instagram, men det skjedde altså ikke denne gangen. Jeg glemte rett og slett alt om telefonen, og måtte se serien på nytt for å kunne ta bilder til Instagram hvor serien også skal promoteres, haha. Det må jo være et godt tegn, ikke sant? Dere kan se «9-1-1 » HER ♥

Jeg ligger forøvrig i en digg hotellseng, mens franske programmer snurrer i bakgrunnen. Fransk, ass – jeg elsker dette språket! Snart skal jeg gjøre meg klar til middag med en gjeng flotte kvinnfolk, så da vil jeg bare ønske dere alle en nydelig kveld! Håper dere har en herlig start på uken ♥