RETT INN PÅ TOPPLISTEN!

//Lokal tid: 15.21

Hei mine fine, hvordan har dere det i dag?

Vi har kommet oss til Sayulita – den mest sjarmerende plassen jeg noen sinne har besøkt. Dette er virkelig byen for en fargeglad sjel som meg, og overalt hvor vi går er det farger, palmer og live musikk. Både innbyggere og turister er ekstremt vennlig, så her kunne man reist alene på ferie uten å være ensom. Alle er så vennlige – alle smiler, og jeg elsker den avslappede, deilige stemningen som er her. Her er det ingen som stresser, og man kan tydelig se at dette er et sted som huser livsnytere og gladlakser. For et deilig liv!

Dere begynner å bli ganske så godt kjent med meg, og vet nok at jeg elsker å bruke god tid på å jakte frem de mest sjarmerende bo-perlene på de stedene vi reiser til. Vi er overhodet ikke avhengig av luksuriøse hoteller – selv om dette kan være deilig i perioder, men når vi er på plasser som dette, er det de unike små hotellene som trekker det lengste strået hos oss. Så lenge det er rent, er vi fornøyd, men jeg prøver alltid å finne de skattene med sjarm og personlighet.

Vi fant en perle her i Sayulita – Aurinko Bungalows, som det heter. Et lite boutique hotell som drives av en finsk surfer. Vi ble så godt tatt imot, og stedet har hoppet rett inn på topp fem-listen vår, over favoritthoteller. Jeg har selvsagt fløyet rundt med kamera for å kunne vise dere hvor magisk det er her – dette hotellet er så vidunderlig, og om dere noen gang skulle feriere her i Sayulita, kan jeg varmt anbefale Aurinko Bungalows. Bare se på dette her…

Knæsje farger så langt øyet kan se, tropiske planter og nydelig dekor og detaljer i alle kriker og kroker. Bungalowen består av soverom og bad, og en kjøkkenkrok og hengekøye ute på verandaen. Jeg har ikke sett noe lignende tidligere, og når prisen for hver natt ligger på rundt 500 kroner, er det jo bare å rope høyt hurra! Jeg blir så glad av å være her, og i natt sov jeg bedre enn på lenge. Mexicanerne er visst veldig begeistret for harde senger og harde hodeputer – slik var det nemlig på det første stedet vi var, og hver morgen våknet jeg opp stiv som en stokk, og med voldsomme nakkesmerter. Her, derimot, er sengen akkurat passe hard, og hodeputene er så behagelige og digge at jeg sovner på 1-2-3. Helt fantastisk!

 

Nei, dere… Jeg kan ikke få skrytt nok av dette stedet – vi stortrives! Frokosten er inntatt, og nå skal vi ut og utforske mer av byen. Vi kom såpass sent frem i går at jeg nesten ikke fikk sett Sayulita i dagslys, men hjelpes så fint det er her på kveldene også. Dere så kanskje på Snapchat, hvor gøy vi hadde det? Å dra på salsabar, og se på de flinke mexicanerne som danser salsa langt ut i de sene nattetimer, var rett og slett en fantastisk opplevelse, og selv om jeg ikke kan danse salsa, klarte jeg ikke å stå i ro til den deilige rytmen. Movesene mine var overhodet ikke noe å skryte av sammenlignet med de drevne salsadanserne her nede, så nå skal jeg rett på salsakurs for å lære. Herregud så høyt jeg elsker dette landet!

Nyt det siste som er igjen av denne dagen, skjønne venner. Jeg skal prøve å oppdatere bloggen mens dere sover, slik at dere kan våkne opp til enda flere solfylte og fargerike innlegg.

Suss og klem