Annonse

REUNION

Hahaha!

Man kan si mye rart om Paradise Hotel og Paradise Hotel deltagere, og etter kvelden i går kan man fortsatt si veldig mye rart om både konseptet og ikke minst deltagerne. Det er jo ikke til å stikke under en stol at flertallet er sånn som man forestiller seg når man hører PH klinge i ørene, men så er det jo noe fint over den gode miksen av både de som svever litt og de med litt mer bakkekontakt. Det skal være en miks for at det bli god underholdning, og denne miksen førte også til at kvelden i går ble en underholdende affære. 

Når man er på slike tilstelninger føler man jo at man egentlig kjenner alle bittelitt.. Man har jo fått et visst forhold til dem på TV, og siden man alle har vært med på galskapen, har man liksom noe til felles. Noen har man jo i tillegg møtt ved flere anledninger, det i seg selv blir en ice breaker, og med rikelige mengder vinglevann får man det til å funke uansett. I går funket det helt utmerket, og jeg koste meg skikkelig i godt lag med både nye bekjente og gamle godklumper fra sesongen jeg var med i. Det ble både skåling og klemming med både Alina, Christina, Bjørnar, Are og Andreas for å nevne noen, og selvfølgelig Iselin. Den frøkna der ass.. Så jævla skjønn! Hun er jo bare god og smilende, og de nye puppene hennes fikk i går en real omgang av både Dennis og meg. Jeg blir jo så forbanna fascinert av silikonpupper, og heldigvis for meg fikk jeg klemme og ta på dem så mye jeg bare ville. Det ble en del klemming, for å si det sånn. Hahahahah!

Åhåj.. FOR en kveld, og FOR et opplegg. Tidligere klipp snurret på TV-skjermen for å skape en real PH-feeling, Arne som står bak hele greien holdt en flott tale til oss, og stemningen var generelt god. Sølve (den herlige PH reporteren i Se&Hør) var på plass som gjest, og Sølve er virkelig noe for seg selv. Gøy å ta en fest med han for en gangs skyld.. Vanligvis står jo han klar med en mikrofon i hånden for å gjøre intervjuer, men i går var han helt i slaget.. 2 meter høye Sølve som er så herlig atte HJELP. Du finner ikke en mer orginal type, og på et tidspunkt i går tror jeg søren meg at Dennis og jeg lovet å oppkalle vårt fremtidige barn etter Sølve. Assååå.. Hhaah! Sølve, for faen.. Eller Sølvi, som Sølve sa, hvis det skulle bli en jente.. Litt usikker på den der i dag, for de navnene på barna våre skal være helt utenom det vanlige.. Hahahaha!

Nei, dere.. Jeg må hive meg i dusjen for om en timestid inviterer Helle på raclette-night, og det skal bli en forbanna koselig affære. 

Nyt kvelden, babes! Hva står på planen? 

LØØV

Annonse