Annonse

RIGHT NOW…

… I dream about this…

For joda, Gjelsviken har jo stadig lyst på noe nytt, og da spesielt på morgenkvisten når jeg hygger med kaffen, og når jeg trenger et avbrekk fra mailboksen. Det er jo sååå mye gøyere med skattejakt på nett, fremfor jakten på de ubetalte fakturaene, og noe nytt til garderoben har man alltid lov til å unne seg. Sant vel?

Da er det visst bare til å dra frem lommeboken og klikke hjem noen nye og herlige styles. Den bikinitoppen til under tohundrelappen blir jo helt rå under noen oversizede topper, og da selvfølgelig i kombinasjon med denimvest. Denimvest er LIVET, og det er forøvrig den bomber jakken fra Vila også. Hallooo? Sjekk ut så sinnsykt fet. Den blir kul til absolutt alt, og da spesielt på sene sommerkvelder. 

1. Råkul bomberjacket i leopard mønster HER 2. Rosa slækk og digg tank topp med Peace print HER 3. Kule shades fra Vans HER 4. Fresh denimvest som passer til alt HER 5. Supernice bikinitopp som blir perfekt under løse topper HER 6. Deilige lave Converse HER 

Jeg må forresten komme med en aldri så liten unnskylding, for jeg har jo helt glemt å kåre vinnerne av 1 års gratis forbruk av barberhøvel-og blader fra Dorco Shai. Dere vil bli kontaktet på mail iløpet av nærmeste fremtid, og vinnerne annonseres i skrivende stund på Facebooksiden min HER. Check it out! 

Nå suser jeg videre til nyåpning av Vero Moda på Karl Johan. Såååå kjekt med flotte og renoverte butikker med masse fine produkter, og jeg anbefaler alle å ta turen innom. 

SMASK

Annonse