Annonse

RIGHT ON TIME

FINALLY!

Jeg klarte det for pokker.. Jeg klarte å dra meg opp av sengen for over en time siden.. Klokken null syv tretti for å være mer eksakt, og den lykkefølelsen da jeg så på klokken uten holde på å rive av meg håret i ren fristrasjon for nok en forsovelse, var ubeskrivelig. Da jeg slo på lyset i det alarmen ringte i stedet for å slumre videre, så jeg en sms på telefonen fra Stine, og da hun faktisk fikk svar klokken null syv tretti ble hun like overrasket som meg. «KRISTIIIIN, DU ER VÅKEN!!!! Ikke slumre i dag, opp å få i deg kaffe».. Haha, og kaffe ble det!

En stor kaffekopp ble plassert på et brett sammen med både day planner, notatblokk og litt annet moro for å skape en litt fargerik og festlig morgen, og alt dette ble med meg ned i sengen med kamera på slep. Denne morgenstunden måtte jo selvfølgelig dokumenteres i form av et realt morgeninnlegg på morgenkvisten, i stedet for langt ut på ettermiddagen. Hurra!! 

JADA! 

Det er helt på trynet å bli såå glad for såå lite, og det er jo ikke som at jeg har løpt en mil før klokken seks, liksom. Flere av dere våkner mye tidligere enn det jeg gjorde i dag, typ 5 dager i uken, og DÈT står det faen meg respekt av. I dag føler jeg bare at jeg endelig har kommet over den kjipe slumrekneiken, og heretter skal jeg komme meg opp i normal tid. Disse timene tidlig på dagen er jo søren meg gull verdt!

OKEI! 

Da er det nok hallelujastemning herfra.. Klokken har jo allerede bikket ni, så nå føltes det ikke så innamri stort lenger.. Dessuten får det da være grenser for hvor mye man skal tillate seg selv å skrive om «den dagen jeg ga slumringen en finger»..

Måtte dere få en helt fantastisk og feiende flott torsdag. Håper den blir like nydelig som dere, og husk at det sitter en bergenser her på Løkka som setter enormt stor pris på dere alle sammen ♥

LOVE

Annonse