Annonse

RINGS FOR BREAKFAST

God morgen mine kjære ♥

Når man har en roomie boende hos seg i et par uker, er det rett og slett umulig å ikke finne noe som helst positivt med det faktum at det er mandag… Man får muligheten til å komme i gang med dagen på en mye hyggeligere måte enn ellers, og i dag ble jeg vekket med en kopp kaffe på sengen. Jeg er heldig!

Etter å ha gjespet øynene mine tomme for tårer, vil jeg nå si at jeg er godt i gang med en ny uke, og nå sitter jeg på den faste plassen min på kjøkkenet. En stappfull mailbox skal ryddes opp i og jeg har tusen spennende ting på agendaen, men først blir jeg nødt til å vise dere siste tilskudd til ringfamilien. Jeg begynner å få en del ringer i samlingen nå. Både midi, mini og maxi, og er det noe jeg synes er skikkelig fresht, så er det å mixe rose gold med rocka sølv. Passer like fint til hverdag som til fest, og under her ser dere favorittene per dags dato. 

Sølvringer fra H&M (her) // skull ring og rose gold ringer fra Cubus

You like?

Nå må jeg spore tilbake igjen på denne agendaen min, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk mandag. Bare fem dager til helg! Høhøhøhø…

SMASK 

Annonse