Annonse

RISE AND SHINE

Happy lørdagskveld til dere, happy lørdagsmorgen til oss ♥

Klokken har akkurat bikket ti på morgenkvisten, og jeg sitter her ute med frisk frukt og kaffe for å lade batteriene til neste fotoshoot.. Den skal foregå i Beverly Hills om to timer.. PÅ rulleskøyter, så det kan jo bli en festilg affære. Haha! Jeg har jo prøvd meg på en outfitpost med rulleskøyter tidligere, og siden jeg hadde null kontroll den gang, har jeg selvfølgelig null kontroll denne gangen også. Jaddaa..

Kameraet ble selvfølgelig med meg ut her ved poolen, så nå kommer en obligatorisk «my morning»-oppdatering med bilder og hele pakken. Hei, hei bloggeeeen, da var det oss igjen.

Hvis jeg ikke knekker både bein og armer på shooten i dag, blir det som nevnt en real halloweenfest i kveld på skikkelig amerikansk vis. Den finner sted på et teater her i LA, og er hostet av selveste Lance Bass fra ‘N Sync. Vi snakker en mix av veldedighet og fri bar, så dette kan jo bli rimelig alright. Vi har selvfølgelig kjøpt kostymer for anledningen, og dette skal dere selvfølgelig se mer av senere. 

Apropos kostymer til Halloween.. Her i USA er det jo en drøm å gå på kostymejakt.. Det er ikke en ting de ikke har her nede, og siden Pay holder Halloweenfest når jeg kommer hjem, har jeg selvfølgelig handlet inn en festlig kreasjon til festen. Hun frister jo i tillegg med premie for beste kostyme, og da kommer jo konkurranseinstinktet i meg frem for fullt. Jeg skal såååå vinne den premien! Det er ikke snakk om noe annet.. Hahha. 

Nei, dere.. Jeg får gjøre meg klar og spenne på meg rulleskøytene.. Wish me luck, og så blogges vi senere!

Jeg ønsker dere alle en strålende flott og heidundrande lørdag. Nyt den, skap minner og gode historier, og fortell om lørdagen i morgen. 

LOVE YOU ♥

Annonse