Annonse

RISE AND SHINE

Snart helg, er det ikke deilig?

Vekkerklokken ringte første gang for to timer siden, men det er først nå jeg klarte å slå opp øynene og sette meg til rette i sengen. Ikke ÈN gang denne uken har jeg vært selvdisiplinert nok til å komme meg opp når alarmen gir beskjed, så nå passer det fint at helgen er like rundt hjørnet, sånn at jeg faktisk kan gi faen i alt av alarmer og bare ligge og dra meg så lenge jeg har behov. 

Med datan foran meg, kaffen på nattbordet, og ett stykk sovende mannfolk ved siden av meg, sier jeg hallaisen til både dere og denne solfylte torsdagen, med et ønske om at den blir helt vidunderlig for oss alle ♥ 

Jeg blir liggende her til kaffekoppen er tom, og deretter blir jeg helt nødt gå i gang med dagens gjøremål. Listen er milelang, men nå er jeg desverre kommet dit at jeg aner verken hvor jeg skal begynne, eller hvordan jeg for pokker skal finne lyst og inspirasjon til å svinge meg rundt. Noen tips, anyone? HE HE!

Sees senere ♥

SMASK

Annonse