Annonse

ROADTRIP TIL KØBENHAVN

God morgen fra sengekanten!

Det ble en herlig hektisk dag på oss i går som resulterte i et aldri så lite fravær på bloggen, men jeg vet jo at dere er så forståelsesfulle og tålmodige, at dere finner dere i en dag uten oppdatering… I hvert fall når unnskyldningen er såpass god, hehe. I går var det jo duket for Liam sin navnefest, og siden jetlaggen angrep meg skikkelig natt til søndag – og resulterte i at jeg ikke sovnet før klokken 06, ble det plutselig fryktelig lite tid til å titte innom, da vi våknet i full panikk to timer etter at vekkerklokken ringte for første gang.

Det tar så lang tid å komme tilbake i riktig tidssone etter USA, og i natt var det omvendt. Jeg sovnet med det samme jeg la hodet på puten. Kanskje ikke så rart etter 6 timer i bil, men jeg våknet altså klokken fire. Lys våken. Så nå har jeg sittet og jobbet i noen timer, og tenkte dere ville sette pris på et tidlig blogginnlegg, siden jeg tross alt sviktet i går. Det kan godt tenkes at jeg trenger et par timer til på øyet, men det viktigste nå er å si hei til verdens beste følgere, og ønske dere en god start på dagen!

Det ble en så utrolig fin feiring for Liam i går – lille sjarmøren! Jeg har tatt en haug av bilder – noen av dem skal jeg dele med dere litt senere i dag, men først må jeg vise noen snaps fra bilturen hjemover. Lyset og solnedgangen var så magisk, og for en som er over gjennomsnittet glad i å ta bilder, ble jeg nødt til å stoppe litt opp underveis. Stemningen i bilen var på topp.

Vi tok livet helt med ro, og sørget for å kjøpe nok snacks og kaffe for å gjøre turen ekstra hyggelig. Det ble jaggu et par øl på Dennis ettersom de faktisk selger øl på bensinstasjonen, haha, så roadtrippen for hans del ble i hvert fall litt ekstra alright. Med konspirasjonspodden på anlegget og chips og noe godt å drikke på, ble de seks timene i bil både spennende og trivelige, og før vi visste ordet av det parkerte vi bilen utenfor her på Løkka.

Jeg elsker å kjøre bil, så slike turer som det her er i grunn bare gull verdt. I tillegg blir det en tid hvor man legger bort telefoner, og i stedet prater sammen om både løst og fast. Nå er vi vel i grunn ganske flinke til å prate hull i hodene på hverandre, men det er ingen hemmelighet at telefonen stjeler mye fokus. En roadtrip er med andre ord en toppers aktivitet for både kjærestepar og venner – det er jo så mange gode samtaler som oppstår nettopp her!

Nå rumler det i magen… Kjøleskapet er enda ikke fylt opp etter USA, så nå skal jeg dra med meg mannen bort på Rema for å kjøpe inn til tidenes frokost. I dag frister det med lune rundstykker med masse digg pålegg, frukt til dessert, og ferskpresset appelsinjuice. Nam!

Ønsker dere en vidunderlig start på uken, skjønnheter ♥

Annonse