ROADTRIPPIN’ OG EN NY KOMPIS

Annonse: På tur med EF

//Lokal tid: 20.40

Kan vi stoppe tiden litt, eller? Dette her går jo altfor fort! Vi har vært på reise i over en uke allerede, og jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av. Tiden flyr i godt lag, si! Dennis er min aller beste venn, kjæreste, forlovede og favoritt-reisepartner. Vi har det så gøy sammen, og er det én ting vi er gode på, så er det å feriere sammen, haha. De fleste par funker nok ekstra bra på ferie – det kan rett og slett gjøre underverker for parforholdet å komme seg litt bort, og vi kjenner i hvert fall at denne «getawayen» her gjør skikkelig godt. Og det på tross av at vi har en haug av jobbrelaterte gjøremål som gjøres underveis.

I går var det altså tid for å komme seg tilbake på veien, og fortsette nedover nydelige Highway 1. Det er en sjukt vakker strekning, og flere steder hvor man kan ta en liten pause, og bare nyte utsikten og omgivelsene. Vi gjorde et stopp like før Malibu, og dette skulle vise seg å bli en helt spesiell opplevelse.

Mens vi strakk litt på beina og tittet utover havet, dukket nemlig denne lille krabaten opp. Vi sto helt stille begge to, og tenkte at den skulle få lov til å passere uten at vi skulle skremme den, men lille kompis hadde andre planer. Han var naturligvis ganske skeptisk, men da jeg hentet en pose med chips i bilen, skjønte han at vi ikke ville gjøre han noe annet enn godt. Lille skjønne vennen…

Vi satte oss ned på huk og strakte frem en liten bit, og da den lille luringen kom helt frem for å hente chipsbiten ut av hånden vår, ble vi både forskrekket og sjarmert på én og samme gang. At ville dyr gjør dette her, er jo helt utrolig! Er det forresten noen som vet hva slags dyr dette er? Er det et ekorn? Vi syntes nemlig den var litt for stor for å være ekorn, men det er jo uten tvil det den ligner mest på. Det må jo være et ekorn, eller? En liten amerikaner, haha!

   

Herregud så skjønn! Han fikk hele posen, haha. Men det var bare en liten en, altså… Og så skylte jeg alle chipsbitene med vann for å forsikre meg om at kompis ikke fikk i seg noe salt. Jeg aner jo ikke hva ekorn (eller hva enn denne lille skapningen er for noe) kan spise og ikke, men plain chips uten salt er vel innafor? Nøtter hadde jo selvsagt vært det beste alternativet, men det hadde vi dessverre ikke. Jeg helte også ut vannet vi hadde med oss i en steingrop, slik at kompis hadde litt å drikke på også… Sikkert helt unødvendig, men jeg blir jo helt tussete rundt dyr – jeg vil jo bare at de skal ha det bra ♥

Turen til Los Angeles fra Santa Barbra ble altså litt ekstra spesiell – dette lille møtet gjorde oss seriøst varm og glad langt inn i hjertekroken!

Håper dere har det fint der hjemme, skjønne venner. Nå kryper vi til køys, og lader batteriene til en ny og spennende dag i morgen.