ROBINSONEKSPEDISJONEN EPISODE 2

Yo hotties ♥

Phuuu… Da var 2. episode vel overstått, og jeg synes episodene bare blir bedre og bedre. Hva synes dere? Fortsatt like spennende?

I dagens episode fikk vi jo se litt av hvert og tilstanden under innspilling var til å ta og føle på. Fy flaaate så sinnsykt sulten vi var på dette tidspunktet, og gleden var derfor ekstra stor da vi endelig vant en kappestrid og premien var mat. Å svekke de andre var aldri et alternativ for oss, vi ville spille så fear som mulig, og den maten var høyst nødvendig. Det er faktisk umulig å beskrive den fantastiske følelsen da vi fikk servert wok og smørbrød på øyen, og selvom det bare var snakk om noen spiseskjeer til hver samt én brødskive med tunfisksalat, føltes det som uendelige mengder med glede. Selvom alt gikk rett ut igjen ikke lenge etterpå, kunne vi ikke vært mer happy. Hheeh. 

Da vi skulle ut i kamp derimot, var jeg ikke særlig høy i hatten, og en sånn øvelse var noe av det jeg fryktet aller mest. Svømming? Henge fast i et tau og seile nedover en line? Være iført tidenes styggeste badedrakt? Nei FY! Jeg var så nervøs som jeg aldri før har vært, men herreguuud så glad jeg var da jeg faktisk klarte å gripe fatt i den forbanna gule pinnen. Da tenkte jeg bare at «Yesss! Da har ihvertfall jeg gjort så godt jeg kan», og jeg var både glad og sliten om hverandre. I tillegg kunne jeg jo også glede seerne med tidens dummeste hopp ut i vannet fra flåten, og jeg følte på meg i det jeg hoppet at det der kom til å se skikkelig dust ut på TV, noe jeg forøvrig hadde helt fullstendig rett i. Jeg MÅ lære å stupe, ass.. Hahahahah! 

Anyways… Føkk stygg badedrakt og et tåpelig hopp… Vi VANT for pokker! Vi vant vår første Robinsonkamp, og den følelsen da Dennis entret «stilaset» var så uendelig god. Ikke noe øyråd på oss, og guuuri land så glad vi var i båten på vei tilbake til øyen. Deilig, DEILIG følelse! 


I episoden får dere også en smakebit av de sinnsyke naturkreftene som herjet i Malaysia på den tiden, og jeg kan skrive under på at det ikke var spesielt hyggelig den natten stormen herjet som verst. Fy flate for en natt, og den lille hytten vår holdt ikke akkurat regnet borte. Jeg husker som det skulle vært i går, da jeg lå der oppå et bambusblad og regnet pisket meg i trynet. Genseren min var helt gjennomvåt, jeg var så altfor kald, og det eneste jeg kunne gjøre for å få varmen i kroppen var å kle av meg alle de våte klærene og ta på meg regnponchoen vi hadde fått utdelt. En halvnaken kropp full i sand innsurret i en kald og våt regnponcho kan absolutt ikke anbefales, men jeg fikk ihvertfall varmen i kroppen, og den natten der må ha vært den verste natten jeg noen sinne har opplevd. Hjelpes! Aldri mer, sier jeg bare…. Hhehehe!

Det var også noen minutter med skikkelig godstemning, og det har jo blitt spekulert opp og ned i mente om Dennis og jeg hadde sex ute i vannet. Dette klippet har jo vært publisert på flere nettsteder, og mine damer og herrer… Selvfølgelig hadde vi ikke sex i vannet foran et helt kamera crew! Så dum er jeg ikke, og sex på TV-skjermen tar jeg fullstendig avstand fra… Når det er sagt ville det vært helt naturlig om Dennis og jeg faktisk hadde hygget oss litt ekstra, sånn med tanke på vår bakgrunn, men sånn «sengehygge» får man overlate til kameraene er slått av. Hva som skjedde behind the scenes får være opp til fantasien… Mohahahah! 

Alt i alt må jeg si at episoden var både gøy og underholdende, og det var ikke mye spennende som var klippet bort. Jeg er riktignok ekstremt spent på neste episode, for der begynner tålmodigheten å henge i en tynn tråd. Verken Silje eller jeg var spesielt happy med enkelte deltakere, og i episode 3 begynner ekspedisjonen virkelig å tilspisse seg. I tillegg trodde jeg at jeg skulle stryke med på et tidspunkt, så her er det bare å følge med videre. Å heiiii hvor det går!

Ja, folkens, hva tenker dere om 2.episode? Er det forresten gøy med sånne oppsummeringer som det her, eller er det helt nørd?

Digger dere, fininger ♥

Se episoden HER

//Bildene er lånt fra Robinsons facebookside