Annonse

ROCKAWAY BEACH

Hallaisen igjen mine vakre lesere ♥

I forrige innlegg kunne jeg lokke dere tilbake på bloggen med en real beach oppdatering fra Rockaway beach, og her kommer enda en kjempeglad stemningsrapport fra «Hipster Hamptons«. Asså.. Hvor ubeskrivelig fantastisk er ikke det her, hæ?? For hvert kvartal vi passerte ble vi bare mer og mer begeistret, og den ene «wooow’en» etter den andre ble ramset opp som perler på en snor. Var vi virkelig i New York? Er dette seriøst New York? Det er så rart å tenke på at man kan havne på en såpass magisk plass som det her, bare en liten time unna skyskrapere og kaotiske omgivelser. 

Menneskene her ute er så imøtekommende, åpen og herlige at du aller helst vil ta hele bølagjengen med deg hjem, og alle var like behjelpelig da vi spurte om veien til denne taco shacken som vi var helt nødt til å besøke. En mer sjarmerende plass finnes faktisk ikke, og når sommeren virkelig gjør sitt inntog kan man faktisk risikere å bli stående i en time i kø for å få i deg verdens beste taco. Crazy! Vi tok tacoen og hver sin Dunkin Donut med oss ned på beachen, etter at vi hadde spammet Rockaway med til noen StyleConnection stickers, kjøpte et beach towel, og ble sittende og nyte solen som gav oss en frisk glød i tillegg til utsikten. New York, liksom.. FOR en magisk plass!

Jeg blir rett og slett lykkelig over å se på disse bildene, og vi er så uendlig glad for at vi faktisk valgte å tilbringe den solfylte tirsdagen her. HURRA!

Etter noen timer i paradis satt vi oss på toget tilbake til Times Square hvor vi trodde det skulle være enkelt å finne en taxi som kunne få oss tilbake til hotellet. Hahahah, yeah right! Asså.. Taxi i NY midt i rush hour? Det er faktisk bare til å glemme det. I to timer leitet vi etter en gul liten jævel på fire hjul, men innså til slutt at vi bare måtte gjøre oss enda mer kjent med det kollektive tilbudet, og finne et tog til Queens. Vi fant et tog som gikk i riktig retning, og kom oss trygt tilbake til hotellet. Helt utslitt etter flere mil med spasering, men SÅ glad og fornøyd. 

Men folkens? Har dere lagt merke til hvilken t-shirts vi faktisk har på oss her?? MOHAHAHAH! Det er jo StyleConnection for POKKER, og til de av dere som lurer på når nettbutikken åpner, så kommer dette til å skje i midten av juni. Det er bare til å glede seg!

Nå skal vi ut på nye eventyr, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk dag så lenge. Talk later, hotties ♥

SMASK

Annonse