ROCKSTARS??

Søndag………….

Og til dere som venter på, «nå ligger jeg som slakt på sofaen, etter en magisk kveld…», jepp! Dere har faktisk helt rett, og kvelden igår… Vel, hva skal jeg si? La oss bare si det sånn at når man plutselig står på en scene med mikrofon i hånden, ja da er det på tide å komme seg til helvette hjem.

Karaokebar, dere… Det er en pussig ting, for med det samme man entrer rommet, blir du liksom bare dratt mot scenen og bare, «JAAA, vi SKAL synge»! Spesielt når man har på seg en t-shirt med bilde av Kiss, og føler seg som en rockestjerne. Det verken så eller hørtes bra ut, og da jeg på toppen av det hele prøvde å dra med publikum som på ingen måte kunne brydd seg mindre, ja da skjønte jeg at denne kvelden nærmet seg slutten… 

…Det var bare én ting å gjøre, legge fra seg mikrofonen, ta imot null applaus, hive på seg jakken, komme seg inn i en taxi, komme seg ut av taxien, inn i leiligheten, og rett i seng, og her vil jeg ligge til neste søndag! Er helt gåen, men kan ikke gjøre annet enn å le når jeg ser på dette bildet. Gøy lørdag, tragisk søndag.

Noen andre som entret scenen i går? 

SMASK