Annonse

RØDVIN FORAN PEISEN

Alright, jeg fikk for en liten halvtime bekreftet at jeg IKKE vet hvordan man får fyr i peisen – de flammene døde jo ut før jeg rakk å nyte dem, og den vedkubben var så lite mottagelig for ild atte hjelp. Det gikk nemlig plutselig opp for meg at jeg befinner meg i et hus med peis, og når man har en peis rett foran seg, så må man jo søren meg bruke den også, ikke sant? Det blir liksom litt som med badekar, haha… Jeg MÅ jo alltid teste ut badekar om det er tilgjengelig, og hver gang glemmer jeg hvor intenst jeg hater badekar. Peis, derimot… Jeg elsker peis! Peis er livet og noe av det hyggeligste som finnes…

Så… Nå har jeg altså sittet foran peisen med et glass rødvin, og kost meg i akkurat 9 minutter. Eller, det vil egentlig si 6 minutter, for det tok ca. 3 minutter å ta disse bildene, haha. En bitteliten time out ble det likevel, som dessverre tok slutt da flammene takket for seg. Jeg må seriøst lære meg å lage et skikkelig bål, ass… Man skulle jo tro at jeg hadde fått litt erfaring etter 3 uker på Robinsonekspedisjonen, men neida… Noe bålmester kan jeg nok ikke sette opp på CV’n.

 

Fyr i peisen, rødvin og et par magasiner – det blir ikke bedre enn det, og nå kjenner jeg at jeg gleder meg ekstra mye til julaften, siden den tross alt skal feires her ute hos mamma og Jon og peisen. Hei peis! Vi skal bli så gode venner, du og jeg!

Nå skal jeg gå i gang med middagen, så da gjenstår det i grunn bare for meg å ønske dere en nydelig tirsdagskveld. Kos dere foran peisen (om dere har), og gjør denne tirsdagen litt ekstra hyggelig enn ellers ♥

Digger dere!

Annonse