Annonse

ROLLER GIRL

Hallaisen mine fine ♥

HE HE, jeg skulle jo egentilg legge ut denne outfitposten i går, men så endte Mia, Pay, Betty og jeg opp på Bowling i stedet.. MED tidens beste og kaldeste øl, så her ble vi værende gjennom tre runder.

Jeg har et sånn skikkelig elsk-hat forhold til bowling.. Rett før vi går i gang ELSKER jeg bowling høyere enn livet, slår jeg en strike elsker jeg det enda mer, men med det samme det går skeis og kulen velger en helt annen retning enn mot midten, hater jeg bowling så intenst at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg HATER det mer enn de stygge og svette skoene man har på seg på bowlingbanen, og på noen tidspunkt i går var jeg så forbanna at jeg hylte og skreik så høyt at de må ha hørt meg i Drammen. Jeg vant ikke, som dere skjønner.. Og når man selv gjør det skikkelig dårlig er det ekstra irriterende når andre gjør det bra.. Som Betty f.eks.. Hun slo faen meg 7 strikes på ÈN og samme runde. Er det mulig? Det er jo helt sjukt bra selvom det er dødsirriterende for oss andre dødelige. HAHAHAH! Dårlig taper? Jeg? Hæææ???

Anyways.. La oss gå over til denne sjuuuten med disse rulleskøytene. HAH! Advarer mot overdreven bruk av posering under her, for det er jaggu ikke enkelt å leke seg på rulleskøyter når man har NULL kontroll på 8 hjul.

Rulleskøyter fra Rookie Skates // Ryggsekk fra H&M // Jakke fra Adidas // Denimshorts kjøpt på Hawaii // Armbånd fra H&M/Ettika // Topp fra Bershka // Ringer fra Urban Outfitters 

Jaddaa.. Tror jeg trenger å øve meg litt på de skøytene i sommer, men IKKE uten knebeskyttelse og hjelm. HAHA! Det her er jo livsfarlig for rookies. Hhehe. 

Nå skal det jobbes for harde livet, kolleksjonen er omsider på vei til Norge, så jeg jobber på spreng for å få nettbutikken klar så fort som overhode mulig. Jeg er virkelig lei meg for forsinkelsen, skjønninger. Jeg vet at flere av dere har sittet klare lenge nå, men når det går litt treigt hos leverandøren er det dessverre svært lite jeg kan gjøre med den saken annet enn å smøre meg med tålmodighet. Jeg lover dere.. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves og det som kommer er ubeskrivelig godt. Hehe!

Hva står på planen i dag da, superstjerner? Det er jo freeedaaaag ♥

SMASK

Annonse