Annonse

ROM FOR ALLE!

Annonse: Giveaway i samarbeid med Choice

I så mange som 72 land, er det å være homofil fortsatt kriminelt. Tenk det… At man er kriminell om man elsker en av samme kjønn – og det i 2018! For meg finnes det ikke noe mer naturlig enn dette. Jeg har flere gode og nære venner som er homofile, og det er rett og slett umulig for meg å forstå hvorfor noen ikke kan akseptere dette. Det gir virkelig ingen mening! Pride så himla viktig – rett og slett for å bane vei for de som ikke kan, og for å hylle mangfoldet.

Vi er heldige som har en slik frihet, men likevel – selv i 2018, opplever homofile å bli slått ned om de leier hverandre. Mennesker blir fortsatt angrepet på grunn av reell eller antatt seksuell orientering og kjønnsidentitet, og «Homo» er fremdeles de mest brukte skjeldsordene i skolegården. Det handler om samhold og solidaritet! Kjærlighet. Frihet for alle og livsglede! Man skal være stolt over sin seksuelle orientering og kjønnsidentitet, og Pride er en fantastisk folkefest hvor diskriminering og hets skal motarbeides. Hva så om man er homofil, lesbisk, bifil eller trans – kjærligheten kjenner INGEN grenser!

Det skal være rom for alle – bokstavlig talt!

Og apropos rom for alle – eller for å sette det inn i en deilig hashtag; #RoomForAll!

Jeg har akkurat hatt den hyggeligste samtalen på lenge, med Nordic Choice Hotels. Dette er og blir min favoritt-hotellkjede, og jeg blir jo ikke akkurat mindre glad i dem, når de sponser Pride. Choice er partnere for 5. år på rad, og ønsker å si til verden at deres dør er åpen uansett hvem man elsker, eller hvordan man identifiserer seg. Deres engasjement for likestilling og respekt er enormt, og slikt gjør meg rett og slett lykkelig langt inn i hjertekroken. Selveste Petter Stordalen sier følgende:

«Uansett om du heter Ali eller Ola, Kari eller Per, er hunde- eller katteelsker, homo, hetero, bifil eller transe, flyktning eller funksjonshemmet, så er det rom for deg i Nordic Choice Hotels!»

I morgen er det parade og full jubel i hovedstaden – dette skal selvfølgelig Dennis og jeg være med på, og vi starter dagen med den fine Choice-gjengen allerede klokken halv ti på Youngstorget. Jeg gleder meg så mye atte hjelp, og det beste av alt er at vi er så heldige som får overnatte på hotell fra i morgen til søndag! Dette blir en perfekt avslutning på en perfekt lørdag ♥

Vi topper det hele med en giveaway til mine fantastiske lesere! Nå kan nemlig en av dere vinne overnatting for to, på et valgfritt Clarion, Comfort eller Quality hotell – hurra!

. Bli med i trekningen ved å:

♥ Laste ned Nordic Choice Hotel sin gratis app HER.
♥ Legge igjen din favorittemoji her i kommentarfeltet på bloggen, når appen er lastet ned til din telefon.

Vinneren av et herlig hotellopphold annonseres her på bloggen på mandag!

Bli med på folkefest i morgen, da folkens!? Gå i paraden, og vis at også du hyller mangfoldet ♥

Kjærlighet fra meg

Annonse