Annonse

ROM FOR ROM!

Hei igjen, vakre lesere 

Herregud som jeg har gledet meg til å publisere dette innlegget, for det her vet jeg at mange av dere har ventet spent på. Det er altså på tide å vise noen bilder fra cribben – denne gangen uten rot og pappesker, og vi håper dere liker vårt drømmehjem like mye som oss. 

Vi stortrives så til de grader, og nyter hvert sekund vi tilbringer i vårt nye hjem! Det føles helt fantastisk å være på plass.

Jeg tenkte å vise dere rom for rom, og i dag starter vi med det hyggeligste rommet av dem alle – stuen/kjøkkenet! Jeg kommer i bunnen av innlegget til å skrive hvor alle tingene er fra, men hvis det er noe jeg har glemt, er det bare til å spørre i kommentarfeltet 

Velkommen til oss!

SPISEKROK

Spisebord fra IKEA // Gule stoler fra Skeidar // Vase fra Kähler HER // Lykketroll fra Betty/Danmark // Bambusplante fra IKEA 

STUE

Sofa fra IKEA // Putetrekk med flamingo fra Kremmerhuset (gave fra bloggleser ) // Gul pute fra HAY/Ting HER // De resterende putene har jeg sydd selv // Stuebord fra Ellos HER (malt selv i etterkant) // Stuebord med marmorplate fra Ellos HER // Lysestaker i tre fra Søstrene Grene // Gul stålampe fra Kremmerhuset // Bilder av Norge, Stavanger og Bergen fra Designbyodd.no // Lyspærevaser fra Ting HER // Bøker fra all over the world // Pledd fra HAY/Ting HER // Gulvteppe fra IKEA // Palme fra Skeidar // Crosley LP spiller fra Urban Outfitters

KJØKKEN

Kjøkkenhåndklær fra HAY/Ting HER // Skjærebrett fra Søstrene Grene // HAY Kaleido brett HER // Tørkerullholder fra Smeltt HER // Ananasplante fra IKEA

Nå skal jeg gjøre meg klar til en herlig kveld med jentene. Jeg har jo ikke sett dem på over en måned, og det skal bli så vanvittig godt å se dem igjen. HURRAAA! Men først må jeg sove en time, haha. Jeg har jo tross alt vært våken siden altfor tidlig..

Hva står på deres plan for kvelden da? 

Løøøv 

Annonse