Annonse

ROMANTISK DRØMMEHELG FOR TO

//Annonse: Kondomeriet

Jeg glemmer aldri hvor store forventningene var til den første Fifty Shades – filmen. Jeg hadde riktignok ikke lest bøkene, men jeg visste hva jeg gikk til – en film som virkelig ville få fart på fantasien! Jeg ble ikke blown away – det må jeg ærlig innrømme, og jeg synes vel også at dette var en film som passet bedre å se på hjemmebane enn i en fullspekket kinosal. Likevel ble jeg bittelitt inspirert – ikke av å bli bundet eller pisket – men av å piffe opp sexlivet et par hakk. Krydre det litt, rett og slett…

Når man har vært sammen lenge, er det nesten ikke til å unngå at en del ting blir rutine. Dette gjelder også på soverommet – og selv om rutine ikke nødvendigvis er noe negativt, er det gøy å prøve noe nytt. Tøye litt grenser, rett og slett, uten at det blir ubehagelig.

Fifty Shades Freed hadde premiere den 9. februar, og jeg er så spent på hva dere synes? Har dere sett filmen? Anmeldelsene var jo ufattelig dårlig, men det var de vel vært på alle filmene, om jeg ikke tar helt feil. På tross av lave terningkast har jeg sett de to første filmene, og blir selvfølgelig nødt til å få med meg the grand finale. Det blir jo bryllup, og greier – dette her må jeg se. Kanskje jeg til og med klarer å lure Dennis til å se filmen sammen med meg? Det hadde vært noe, hehe. Nå har vi i hvert fall det utstyret vi trenger for litt ekstra spenning i sengehalmen, for det er ikke til å stikke under stol at litt leketøy kan gjøre små underverker for sexlivet.

Jeg er spesielt begeistret for gavesettet; Pleasure Overload! Dette er rett og slett den perfekte inngangsportal til et litt frekkere sexliv. Selve esken har ti luker i ulik størrelse hvor de ulike produktene ligger gjemt. Her kan man for eksempel åpne en luke om dagen som en nedtelling til filmen, nedtelling til jul, eller rett og slett overraske partneren med et ekstra spenningsmoment! Settet er innholdsrikt, og inneholder blant annet blindfold, klitorisvibrator, og vibrerende penisring, bare for å nevne noe. Den nye serien Freed fra Fifty Shades har romantikk i fokus, og dette settet vil absolutt krydre tilværelsen mellom deg og din partner.

Kondomeriet har fylt opp nettbutikken sin med spennende Fifty Shades-nyheter som definitivt vil gi fart på sexlivet, og du får 20% rabatt på ditt kjøp ved å taste inn rabattkoden: FREEDSTYLE. Rabattkoden gjelder fra 11. februar – 18. februar, og Kondomeriet garanterer en hyggelig og diskret handel på kondomeriet.no og i deres butikker.

KONKURRANSE

Hva passer vel bedre i forbindelse med den siste Fifty Shades-filmen, enn en konkurranse hvor premien er en romantisk drømmehelg for to her i Oslo? Dato for drømmehelgen er satt til 4.-6. mai 2018 og inkluderer:

* 2 overnattinger på et 5-stjerners hotell sentralt i Oslo

* Deluxe rom med nydelig utsikt

* 1 flaske musserende på rommet ved ankomst

* 1 middag i hotellets restaurant (3-retters meny med vinpakke)

* Frokost lørdag og søndag på hotellet

* Inngang til hotellets Spa

* 2 stk billetter til Astrup Fearnley museet

* 2 stk kinobilletter (Norgesbilletter)

* Innenlandsfly fra nærmeste flyplass tur/retur Oslo eller annen relevant transport

* Goodiebag med Fifty Shades-produkter til en verdi av kr 5000,-

I tillegg får vinnerparet totalt kr 5000 i lommepenger til fri disposisjon (til feks. mat, transport eller annet du måtte ønske).

Halleluja! Er ikke dette tidenes beste konkurranse, eller? Delta HER! Det hadde jo vært en drøm å vinne dette, og min begrunnelse ville vært noe sånt som:

I en travel hverdag er det dessverre altfor lett å glemme å være kjærester. Når kvelden kommer benker man seg foran TV’n, mens man samtidig glemmer å faktisk tilbringe tid sammen. Være sammen. Prate sammen. En helg for å pleie forholdet og kjærligheten hadde vært gull verdt. 

Lykke til, fininger!

Annonse