ROMANTISK MANN OG NYE INNKJØP

Jeg tror vi alle kan konkludere med at Dennis ikke er romantikkens Gud, etter episode 5 av «Kjendismødre» , haha. Der ser vi nemlig at han ikke en gang har disket opp med noe så enkelt (men samtidig betydningsfullt) som et koselig kort, på bursdagen min. Det endte med spontankjøp av kort på matbutikken, hvor han kjøpte et kort med en weed-røykende jamaicamann avbildet på forsiden, mens en reggae-versjon av «happy birthday» ble spilt da kortet ble åpnet. Superromantisk!

Det ble ikke skrevet noe i kortet før etter et par måneder. I oktober, for å være presis, men til gjengjeld var teksten utrolig fin og rørende. Vi kan vel ikke skryte på oss et plettfritt forhold uten uenigheter, og den siste tiden har vi hatt det litt tøft. Derfor betydde dette kortet ekstra mye, og jaggu hadde han ikke vært på min favorittgullsmed, og kjøpt det nydeligste smykket til meg. Den herligste ringen også, for den saks skyld.

Dennis hadde altså tatt turen til Hasla i Markveien, og kjøpt dette nydelige gullsmykket som dere ser under her. Fy søren for et vakkert kunstverk. Dette er helt i min gate, og jeg ble så glad for denne lekre overraskelsen. I tillegg hadde han kjøpt mom-ringen fra Maria Black som jeg har ønsket meg kjempelenge! Åh – heldige meg!

Som Belinda og jeg har snakket om i podden, ønsker vi å fokusere mer på kvalitet over kvantitet, som betyr å heller investere i skikkelige kvalitetsmaterialer som varer, fremfor å shoppe alt mulig ræl som ikke holder i lengden. Dette finnes ikke bærekraftig!

I tillegg føler man seg ekstra bra når man er iført nettopp kvalitet. Da jeg fikk dette smykket, visste jeg at jeg ble nødt til å fylle på med litt annet snacks, og dro umiddelbart til Hasla for å unne meg noen lekre pieces.

Hasla har jo så mye fint, så det ble vanskelig å begrense seg der inne, haha. Jeg endte opp med et anheng med verdenskartet, som jeg syntes passet perfekt til smykket jeg fikk av Dennis. Dette er litt lenger, så disse to går så godt sammen. Jeg kjøpte også tre nye ringer i ulike størrelser, så nå snakker vi «ring game» altså, haha. Jeg føler meg så fin når jeg tar på meg mine nye smykker, og dette tilfører liksom en ekstra lekker touch til et helt basic antrekk. Elsker det!

I dag er vi heldigvis i bedre form alle tre, og dagen startet for min del klokken halv syv. Da var det bare til å komme seg opp, siden jeg måtte stikke bort til passkontoret med Falk på slaget 8.00. Tenk det, folkens… Denne distré mammaen hadde enda ikke fikset pass til mini, på tross av kaoset i sommer. Er det mulig?

Plutselig kom jeg på at vi reiser til Spania om en uke, og da skal jeg love dere at jeg fikk farten opp! Utenfor passkontoret hadde det allerede rukket å bli lang kø, men vi fikk heldigvis slippe til etter relativt kort tid. Nå er altså pass på vei, og jeg fikk til og med en garanti på at jeg vil ha det før avreise på søndag, phew!  Og denne gangen snakker vi et skikkelig pass, altså… Ikke nødpass som sist, haha. Åhåj!

Ellers skal vi snart ut av døren og i møte med regnskapsfører, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig fredag, og takke for tålmodigheten mht. manglende oppdateringer den siste tiden. Vi har vært helt nede for telling hele gjengen, men nå begynner vi å komme sterkere tilbake ♥

Håper fredagen din blir magisk!